Vodič za poklone za Majčin dan

Jedan dan u godini u kojem slavimo posebnu ženu u vašem životu: vašu majku. Ove godine inspiraciju za poklone tražimo u našim najdražim poznatim muzama.Za mame koje su svesne svog izgleda
Poznata ličnost kao inspiracija: Gisele Bündchen 

Poput brazilskog supermodela Gisele, vaša majka je fitness guru. Surfovanje? Nije problem. Yoga? Tri puta nedeljno. Kung-fu? Ona bi vas zaštitila u borbi. Za dinamične mame koje imaju neograničene količine energije to mora biti neki od Wellness proizvoda. 

 

Za mame u pokretu
Poznata ličnost kao inspiracija: Sheryl Sandberg

Facebook Chief Operating Officer, autor i aktivistkinja je savršen primer kako žena može uspešno da balansira između majčinstva i uspešne karijere. Sandberg vas podseća na vašu majku: inspirativni lider na poslu, a kod kuće je jednostavno “mama”. Savršen poklon za nju je Tenderly Promise – mirisna simfonija za sve duge trenutke odsustva.Za intelektualnu mamu

Poznata ličnost kao inspiracija: Chimamanda Ngozi Adichie

Vaša majka je najpametnija osoba koju poznajete (i to ne govorite samo zato jer vam je majka). Njen idol je norveška spisateljica, govornica i feministkinja Chimamanda Ngozi Adichie. Vaš idol je uvek bila ona. Ona nema vremena da se prepusti uživanjima i zato je Tender Care idealan poklon za nju. Praktično pakovanje koje će uvek nositi uz sebe. 

 

Za mame koje imaju više stila čak i od vas

Poznata ličnost kao inspiracija: Victoria Beckham

Dok su vaši prijatelji krali stvari od starijih sestri vi ste odmeravali maminu garderobu. Poput bezvremenski klasične Victorie Beckham, vaša majka uvek izgleda šik. Zato vam ove godine preporučujemo Giordani Gold makeup  – klasičan i bezvremenski poput nje. 

Za mame koje vole kvalitet 
 Poznata ličnost kao inspiracija: Zhang Ziyi

Kineska glumica Zhang Ziyi je osvojila svjetske bioscope u filmu “Tigar i zmaj” (Crouching Tiger, Hidden Dragon), ali je odlučila da se vrati domaćoj kinematografiji u ulogama jakih, ženskih likova. Zvuči poznato? Vaša majka želi najbolje – bez kompromisa. NovAge set za negu kože je klinički dokazana formulacija s  vidljivim razultatima, to je kvalitet koji ona i očekuje od njenih kozmetičkih proizvoda. 


Tekst: Fotografije: Getty images