Wellness izazov - lična iskustva

Naši Wellness korisnici su u posebnom izazovu uz kupovinu Seta za zdravlje u mesecu februaru podelili sa nama svoja lična iskustva korišćenja proizvoda Wellness kategorije i koliko time čine svoj život kvalitetnijim, te su pored toga izgradili svoje poslovanje. Pročitajte ove inspirativne priče i pridružite se i vi Wellnes pokretu!

DANICA ĐORĐEVIĆ

Nezavisni Oriflame Brend partner 

Razmišljala sam kako u nekoliko redova ispričati priču, pa ipak je najbolje da to budem ja, iskrena.

Najteže mi je promeniti naviku, pogotovo lošu. Jer menjajući navike menjam sebe. Ali, šta ako promenim sebe na bolje?
Moja navika je "rad".

Uvek iznova istražujem svoje nove projekte, kako na poslu tako i privatno. To nije loša navika, ali da bih iz toga izvukla maksimume, potrebno je da se otarasim loših.

Za Natural Balans šejk sam prvi put čula od svog menadžera, i naravno u početku bila sumnjičava. Ali zašto da ne probam?
Prvo šta sam kod sebe izmenila je doručak, to više nije samo šolja kafe, sada je to šejk sa nekom voćkicom. Nakon toga dolazi Wellness Pack za žene. Radim u školi i u susretu sam svakodnevno sa sedamdesetak dece, što znači da je moj imunitet na velikom testu iznova, i rekla bih da pobeđuje. Nakon takvog doručka, ne javlja se problem sa pospanošću na poslu, koji sam pre imala. A nakon posla mogu da se posvetim nekom od svojih interesovanja, gajenju cvetnica, folkloru ili planinarenju, ili šta god novo smislim da radim.

Jesam promenila sebe, ali sam srećna je se sada osećam "wellness"! 🙂

Ja se osećam bolje, a mislim i da moje biljke to osećaju.

 

DANIJELA JOVANOVIĆ

Nezavisni Oriflame Brend partner  

Već par godina moj dan započinje doručkom koji obavezno sadrži Natural Balans šejk sa ukusom jagode. Volim da razmutim 1 dozu šejka u šolji nemasnog jogurta. Uz to pojedem i šaku badema i jednu bananu, ili 2 belanceta. Uz ručak već par meseci uzimam Wellness pack za žene. Pošto u toku nedelje imam 4 do 5 treninga u teretani, posle treninga ponekad uzimam jednu dozu Wellness šejka. Najviše volim sama da napravim dezert koji sadrži: 30 grama Wellness šejka, 100 grama crne čokolade, 100 grama lešnika i 100 grama kokosa. Suve sastojke pomešam sa vodom i otopljenom čokoladom i pravim kuglice. 

Wellnes supu sa šparglom ponekad uzimam sa salatom i parčetom integralnog hleba kao večeru. 

Ova Wellnes rutina doprinosi mom opštem zdravlju. Tanita analizom je potvrđeno da je moja bioloska starost 25 godina, iako imam 41, ocena telesnog tipa je 8. Svi drugi parametri su odlični. 

Imam dobru kondiciju, snagu i to je stabilno u poslednjih par godina. Imam puno energije, mogu u toku dana da završim mnogo više obaveza, sa lakoćom. Drugi primećuju pozitivne promene u mom izgledu što doprinosi mom samopouzdanju. Neki mi i zavide, ali im uvek preporučujem moj recept za zdravlje i ističem značaj zdrave ishrane uz suplementaciju. Vreme u kome živimo je stresno i puno izazova. Hrana koju jedemo nije uvek optimalnog kvaliteta. Vazduh je zagađen. Zato je bitna suplementacija.

Koncentracija mi je odlična. Kao i pažnja. Potreba za slatkišima znatno smanjena, skoro i da ne postoji. Pozitivno razmišljam o budućnosti, osećam se sigurno. 

Ko god je u mogućnosti trebalo bi sebi da priušti ove proizvode jer su prirodni, provereni, ukusni i svojim sastojcima doprinose opštem zdravlju i jačaju imunitet.

 

DANIJELA TODOROVIĆ

Nezavisni Oriflame Menadžer 

Pozdrav svima,

Ja sam Danijela imam 36 godina iz Beograda sam. Majka sam jednog divnog 16-togodišnjaka. Želim da podelim sa vama moju priču o wellnessu iz Oriflame-a. Kako sam započela i izgradila poslovanje sa njim i kako sam unapredila svoje zdravlje.

Sve je počelo pre par godina. Pre svega sam lično uzela da probam Wellness by Oriflame proizvode. Iskreno bila sam jako skeptična, plašila sam se s obzirom da sam bila sklona alergijama da ne dodje do nekih nuspojava. To mi se inače ranije često dešavalo sa raznim lekovima i suplementima.

Pre nego što sam počela da koristim Wellness Pack, detaljno sam izguglala i isčitala sve o ovim proizvodima. Na moje oduševljene o njima su bile samo reči hvale i sjajni sertifikati kao i veoma visoki standardi u samoj proizvodnji. Usudila sam se da probam. Mogu vam reći da je to bila jedna od mojih najboljih odluka u životu.

Sledeće što je usledilo je i proba ostalih proizvoda: supa, šejkova, Morskog kalcijuma sa vitaminom D, Nutricomplexa za kosu i nokte.

Ne moram vam reći da mi danas dani bez njih ne prolaze.

To su moje male tajne za dobro zdravlje i dobar izgled.

Kad sam iskusila sve ovo na svojoj koži počela sam od srca da preporučujem drugim ljudima. Nema lepšeg osećaja kad možete nekome pomoći. Zdravlje i dobar izgled su kategorije koje jako zanimaju ljude. Svi volimo da smo zdravii i da dobro izgledamo. Polako sam uz Tanita analizator i preporuku Natural Balans šejkova/ supa i Wellness pack-a pomagala ljudima da vrate svoje dnevne rutine koje se tiču ishrane u balans i da se osećaju sjajno.

Sa ovim proizvodima se vrlo lako prebacujete na zdrav režim. Natural Balans Šejkovi i supe se brzo i lako spremaju. Ljudima je to zgodno tako da mogu lako da uklope u svakodnevni brz životni tempo. Welness pack preporučujem svima zaista od srca i kada ljudi probaju prvo što mi kažu za par dana je da imaju mnogo više energije, da sa lakoćom završe sve dnevne obaveze, da vise ne osećaju umor. Pomažem ljudima sto mi pruža ogromno zadovoljstvo, a ujedno i zarađujem. Moj tim i ja uživamo u korišćenju i radu sa Wellness by Oriflame proizvodima. Zaista sjajna poslovna prilika.

Brzi zdravi obroci i suplementacija su nešto što je definitivno budućnost.

Ja sam pronašla one savršene za mene i od srca ih preporučujem svima vama.

 

DUBRAVKA GAJEVIĆ

Nezavisni Oriflame Menadžer 

Radeći kao Oriflame Brend Partner, imala sam sreće upoznati se sa benefitima WellnesS kategorije. Ranije navike su mi bile vezane za posao-kuca, kuca-posao, pa onda redovne obaveze majke i supruge. Ponekad sam bila toliko umorna da sam jedva čekala da se domognem kreveta. Malo po malo potpuno sam zanemarila sebe.

A onda je u moj život ušao Oriflame. Uvek pozitivni ljudi,uvek dobra energija. I verujte tek kada sam ušla u tu priču ja sam se zaista i upoznala sa Oriflame proizvodima. Shvatila koliko su to potpuno prirodni proizvodi i koliko cela kompanija vodi računa o prirodi i o svakoj komponenti koja ulazi u sastav proizvoda. Među svim tim divnim proizvodima posebnu pažnju mi je privukla Wellnes kategorija. Na preporuku svoje menadzerke počela sam da koristim Set Zdravlja koji sadrži Wellness Pack za žene i Natural Balance šejk. Ujutru posle doručka popijem Wellness Pack, a za užinu šejk. Četvrtkom online yoga, petkom rekreativni folklor. Vratila mi se energija, smanjio se stres, koža i kosa su dobili na kvalitetu. Sada je moj zivotni stil znatno unapredjen zdravim navikama i Wellness rutinom.

 

GORDANA ŠUNDOVIĆ

Nezavisni Oriflame Brend partner   

Moj posao je težak jer iziskuje desetosatno radno vreme (turnus smene). Primetila sam da mi ponestaje snage i da sam sve umornija. Takođe u toku pauze na poslu jela sam brzu hranu koja je sa svoje strane takođe delovala negativno na mene.

Moja dobra prijateljica mi je preporučila da umesto brze hrane za užinu na poslu popijem Natural Balance šejk sa malo orašastih plodova i kapsulu Astaksantina.

U početku sam bila nepoverljiva ali sam počela da koristim ovu kombinaciju Wellness proizvoda kao i umereno orašaste plodove (badem, lešnike, orahe ..)

Bila sam uporna i vrlo brzo sam primetila da se bolje osećam, da imam više energije i da umor polako jenjava.

Potom sam počela da dodajem još jednu kapsulu Astaksantina kada sam radila druge smene koje su trajale do dva sata po ponoći.

Tada sam shvatila da mogu nesmetano da obavljam svoj posao i naravno da poboljšam svoje radne obaveze gde sam bila dodatno stimulisana platom.

Od tada, a to je već šest meseci, Natural Balance šejk i Astaksantin sa ekstraktom borovnice su moja svakodnevna Wellness by Oriflame rutina koju svima toplo preporučujem. 

 

HAJNALKA COCEK

Nezavisni Oriflame Menadžer 

Izgledajte dobro, osećajte se sjajno!"

Verujem da ćete se pronaći, naročito Dame u ovoj rečenici.

Lepota nije samo u našem izgledu , važno je i kako se osećamo. U ovo sam se lično uverila od kada sam se upoznala sa Wellness by Oriflame proizvodima.


Kao deo Oriflame-a imam mogućnost za besplatne online i offline obuke i edukacije. Pohađajući njih postala sam svesna današnjih nepovoljnih zivotnih trendova i činjenica koje utiču na naše zdravlje i imunitet.

Hroničan stres, zagađenje vazduha, manje hranljivih sastojaka u hrani kao rezultat preradivanja namirnica, pasivan način zivota, nezdrave navike u ishrani.

Sve ovo utiče na to da je našem telu potreban dodatni izvor vitamina, minerala, antioksidanasa iz dodataka ishrani.

Moj stav je ako već koristim dodatke ishrani onda neka to bude samo najbolje, a proizvodi Wellness by Oriflame su po mojem mišljenju upravo takvi.

Iza njih stoji dugogodišnje iskustvo grupe eksperata iz različitih oblasti predvođenih čuvenim švedskim prof. dr  STIG STEENOM. Najviši standardi u proizvodnji garantuju vrhunski kvalitet Wellness proizvoda.

Sve ovo je uticalo na to da moj favorit postane Wellness Pack. Zašto?

Jer mi omogućava sa unesem samo sa jednom kesicom na dan 12 vitamina, 10 minerala, omega 3 i snažne antioksidanse predvođene astaksantinom.

Wellenss Pack je postao deo moje svakodnevne wellness rutine kao i pešačenje od 10 000 koraka svakog dana.

Kada zivimo Wellness načinom života rezultati su višestruki.  U to je potrebno da se uverite sami, a meni će biti drago ako ova moja priča bar jednoj osobi pomogne u odluci da unese pozitivne promene u svoj život.

Koliko je malo potrebno svakodnevno da investirate u SEBE, a dobićete veliko zadovoljstvo! Treba da znate da sa Wellnessom iz Oriflame-a nikada niste sami jer postajete deo globalne wellness zajednice.

Pozdravlja Vas Vaša WELLNESS DEVOJČICA, koja je ponosna na svoje godine, na svoju kompaniju, na wellness kordinatora dr IVANA  GRGUROVIĆA i na regionalne menadžere prodaje, a prvenstveno na svoj TIM.

ZAJEDNO SMO UVEK JAČI! 👍💪💜

 

IVANA ČELIKOVIĆ RAJČIĆ

Nezavisni Oriflame Direktor 

Glavna tema sa kojom se susrećemo danas je kako podići svoj imunitet?

Ja na tome radim već dugo tako što jedem zdravu hranu, treniram, provodim dosta vremena u prirodi i već 10 godina ulažem u svoj imunitet kroz zdravu suplementaciju.

Koristim prirodne švedske dodatke ishrani astaksantin, jedan od najmoćnijih antioksidansa na svetu, zatim 2 kapsule omega 3, pošto nedovoljno jedem svežu ribu, kompleks vitamina i minerala koji su svi u kesici zdravlja Wellness Packa i  Natural Balans šejk koji mi pomaže da budem u balansu i da unesem dovoljno proteina i vlakana.

Što se tiče mojih rezultata mogu reći da od kada koristim Oriflme Wellness proizvode kao dopunu raznovrsnoj ishrani, imam odličan imunitet, snagu, energiju, koncentraciju, lakše izdržim dan i odlična mi je krvna slika.

Pre 3 godine sam bila i u Naučno-istraživačkom centru u Švedskoj u Igellosi, odakle je i poreklo našeg Wellness programa. Posle tog putovanja imam još veću sigurnost i samouverenost u preporuci wellnessa proizvoda i moja glavna misija je da na što više ljudi delujem pozitivno na temu preventive i jačanja imuniteta jer zdravlje je uslov za sreću.

 

JASMINA ČELIKOVIĆ

Nezavisni Oriflame Direktor 

Uvek sam tražila način da ostanem što duže mlada i puna energije.

Upoznajući se sa Wellness by Oriflame proizvodima shvatila sam da zdraviji život počinje ovde.

Wellness Pack je bio pravi odgovor. Redovnim korišćenjem Wellness Packa uz izbalansiranu ishranu i aktivan stil života stičem više energije, osećam se snažnije i mlađe. Svoju ishranu sam upotpunila Proteinskom mešavinom jer sam shvatila da putem hrane ne mogu obezbediti zdrav nivo proteina i vlakna svakog dana.

Srećna sam što se sa Wellness proizvodima osećam 10 godina mlađe i što uživam u svakom danu.

Svojim ličnim primerom mnogima sam pomogla da koriste Wellness proizvode i na taj način budu zdravi i srećni u životu.

 

JELENA FILIPOVIĆ

Nezavisni Oriflame Direktor 

Moje ime je Jelena i raduje me što mogu da podelim sa vama kako sam kao Wellness ambasador izgradila svoje poslovanje.

 Kada je lansiran Wellness by Oriflame, već sam bila nezavisni direktor i uspešno delila svoje priče o lepoti sa drugima, ali sa Wellnessom se upotpunio moj san, moja vizija onoga što sam želela da radim još kao devojčica – da pomažem ljudima da se osećaju dobro, da budu zdravi i menjaju život na bolje.

Sve je krenulo od jedinstvenog Natural Balance šejka, koji se pojavio baš kada mi je bio najpotrebniji - mama malog dečaka sa mnogo obaveza, malo sna, preskakanje obroka i hronični umor...Šejk je doneo pozitivne promene u moj život, a zatim i svi ostali Wellness proizvodi i bilo je prirodno da počnem da delim svoje iskustvo i radost promene sa drugima.

Rado sam odlazila na sve edukacije koje je kompanija organizovala i to znanje, a kako sam biolog, i činjenice o nauci koja stoji iza Wellnessa, su mi dali sigurnost da potrošačima preporučujem nesto izvanredno.

Najveća lepota u Wellness poslovanju je što smo motivisani da unapređujemo svoje zdravlje i uvodimo dobre navike u svoj život kako bismo svojim primerom inspirisali druge na promenu, a sada naša priča može još dalje da dopre zahvaljujući društavenim mrežama.

Tako sam izgradila i svoju malu Wellness zajednicu u kojoj delimo znanje i podrška smo jedni drugima, a to je ključ svih pozitivnih promena.

Nadam se će moja priča podstaći nekoga od vas da krenete putem Wellnessa i dobrog zdravlja, i sutradan i čitati vašu priču o uspehu.

 

JELENA ŽIVKOVIĆ

 Nezavisni Oriflame Brend partner   

Moje ime je Jelena Živković.

Po zanimanju sam medicinska sestra i radim na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, odsek za endoskopsku i lasersku hirurgiju ORL klinike. Instrumentiram u operacijama laringomikroskopije koje se izvode u dijagnosticke i terapijske svrhe.

Majka sam i šestogodišnjeg dečaka, predškolca, Luke.

U avgustu prošle godine sam postala Brend Partner Oriflama i odmah primetila wellness program koji pre više od deset godina, dok sam samo bila korisnik Oriflame proizvoda, nije postojao. Prvo što sam poručila po preporuci svoje mentorke i direktorke jeste Wellness Pack. Vrlo brzo sam uvela u svoju dnevnu rutinu i Natural Balans šejk.

Ono što sam primetila jeste da sam mnogo istrajnija (jer operacija zna da potraje i duže od planiranog vremena), da sam energičnija tokom celog dana i da ne osećam zamor kao ranije. Jer, naravno, obaveze i fizičke aktivnosti se ne završavaju po završetku radnog vremena već, imam utisak, tek onda počinju.

Uzimam dete iz vrtića, kupovina i onda njemu omiljeni deo dana, odlazak u park na igranjac: mama, ljuljaj me, mama hajdemo na klackalicu, mama hajde da igramo fudbal...jer je mama i njemu uvela Oriflame Multivitamine i minerale za decu. Ali sada i mama može da uživa i da se oseća poput deteta.

Sada Welness Pack i Natural Balans šejk, toplo i od srca preporučujem i serviram svima poput "zdravlja na tacni".

Hvala što čuvate naše zdravlje!

 

MAJA BALETIĆ GRUBAČ

Nezavisni Oriflame Brend partner   

 

Brz način života, navike koje su u nama duboko ukorijenjene, sve češće situacije kada je sve bitnije i hitnije od nas samih... samo su neke od karakteristika življenja modernog čovjeka. I ja sam od onih koji se mogu naći u redovima gore navedenim, čak mogu dodati da manjak sna, potreba da sve bude urađeno na vrijeme i precizno tačno, da rad na sebi, treninzi, edukacije, napredovanje na poslu su samo dio moje svakodnevice i naravno moja želja i potreba da moja trogodišnja djevojčica ne trpi zbog svega navedenog.

 

Treba li isticati potrebu jedne majke da bude posvećena, želju da ima dovoljno vremena da se igra sa svojim djetetom, da joj uvijek pripremim zdrav obrok, provede na igralištu dovoljno vremena sa njom, a da pri tom bude uvijek nasmijana, raspoložena super mama koja može sve?!

 

I hvatajući se tako u koštac sa svim obavezama i htjenjem da sve postignem, počela sam shvatati da nedovoljno sna, nebriga o sebi i mom organizmu jesu doveli do iscrpljenosti, hroničnog umora i manjka energije, ne svojstvenog baš za mene. Prosto sam shvatila da nešto je neophodno mijenjati, samo nijesam znala kako i na koji način to isto i učiniti sa onim malim dijelom vremena koji mogu izdvojiti za sebe tokom dana. I onda, nekim „čudom” ili vođena dobrom srećom, dobila sam informacije o Wellness programu iz Oriflame kompanije.

 

 

Mnoštvo kvalitetnih informacija me je navelo da i sama dodatno istražim o Wellness programu. Fascinantna mi je bila Igelösa naučna zajednica, koja je priznata kao centar inovacija i to na globalnom nivou!! Podatak da je ovaj centar povezan i sa univerzitetom Lund koji je svjetski poznata akademska institucija, a u kojoj se vode važna istraživanja vezana za ishranu i životni stil, samo su me dodatno podstakli na dalje pretrage i informacije. Brojni sertifikati i potvrde da je sve prirodnog porijekla, da je čak i Omega 3 inkapsulirana u ribljem želatinu (a ne goveđem ili svinjskom, kako to obično biva), preko informacije da Oriflame fabrike moraju da se pridržavaju standarda dobre proizvođačke prakse (GMP), koja osigurava da su procesi pravilno dizajnirani, kontrolisani i vođeni, bili su od presudnog značaja i počela sam koristiti Wellness by Oriflame.

 

I ako se pitate kako sam promijenila navike – lako. Oriflame je i na to mislio, sačinivši kesicu koja u sebi ima dvije Omege, Astaksantin i tabletu multivitamina i minerala. Pored njih ja sam odlučila da koristim i Morski kalcijum i vitamin D. Pored toga što osjećam da sam svom tijelu učinila uslugu i da ga oporavljam od umora na pravi način, ono što mi dodatno olakšava da brinem o sebi, jeste da kesicu sa suplementima uvijek imam u svojoj torbi, jer ako ne uspijem odmah ujutro je popiti zaboravivši od obaveza, mogu to učiniti u pauzi, ispijajući kafu sa svojom prijateljicom.

 

I da... Cijeli Wellness program za djecu sam uključila u Marijinu dnevnu rutinu, jer najboljim navikama smo naučeni još kao djeca. Zar ne?!

 

 

MILENA GLAVAN

Nezavisni Oriflame Brend partner    

Prethodnih godinu dana ceo svet se suočavao i još se suočava sa ogromnim izazovima koje je donela pandemija novog korona virusa. Sredinom marta 2020. godine u Srbiji je proglašeno vanredno stanje, tako da je rad od kuće postao naša svakodnevnica. Veća fleksibilnost u organizovanju radnog dana donela mi je mogućnost drugačije organizacije životnih navika.

Shvatila sam da vreme koje sam ranije koristila za putovanje na posao i povratak kući, sada mogu koristiti samo za sebe, za svoju fizičku aktivnost. Takođe sam shvatila da bih bila zdrava, vesela i orna za svaki posao, moram u organizam unositi pravilno izbalansirane hranljive materije u odgovarajućim odnosima i količinama, jer je to upravo ono što je neophodno mom telu da bi pravilno funkcionisalo. Fokusirala sam se na kvalitet hrane i otkrila da je to daleko od od onoga što se preporučuje. Odlučila sam da živim uravnotežen i zdraviji život. Odlučila sam da uvedem dodatke ishrani zasnovane na prirodi i nauci. Odlučila sam se za Wellness by Oriflame.

Jutro je postalo moje omiljeno doba dana. Nakon polusatnih osnovnih vežbi razgibavanja uz otvoren prozor, organizmu je potreban napitak. Izabrala sam da to bude Oriflame-ov Wellness Natural Balance šejk koji je odličan izvor proteina i dijetetskih vlakana. Ono što me je opredelilo baš za ovaj proizvod je to što je  prirodan, bez veštačkih boja, ukusa i konzervanasa, bez glutena i GMO. Potreban mi je samo minut da spremim ovaj izuzetno ukusan i hranljiv napitak: u čašu hladne vode (150ml) razmutim jednu supenu kašiku praha. U zavisnosti od ukusa koji odaberem (jagoda, banana ili čokolada) dodam i sezonsko voće, orašaste plodove ili umesto vode koristim jogurt. Niskog je glikemijskog indeksa, ima samo 70kcal po porciji i doprinosi održavanju mišićne mase. Pijem ga pola sata pre doručka. Ono što pijem ja, piju Šveđani i svi ostali, proizvod je isti u više od 40 zemalja širom sveta.

Pored makronutrijenata, za zdravu ishranu su potrebni i mikronutrijenti: vitamini, minerali, omega 3 i astaksantin. Sve to sam pronašla na jednom mestu, u jednom proizvodu Oriflame-ovom Wellness Pack-u sa dnevnim kesicama u kojima je neophodan nivo hranljivih sastojaka. Svakodnevno posle ručka popijem sva četiri sastojka ove kesice:

  • kombinaciju 12 vitamina i 10 minerala u vidu jedne tablete,
  • omega 3 masne kiseline u vidu dve kapsule od ribljeg želatina  i
  • astaksantin i ekstrakt borovnice u  jednoj kapsuli sa snažnom antioksidantnom zaštitom.

Ova praktična kesica svojim sastojcima pomaže mom telu da dopuni svoje nutritivne potrebe svakog dana i doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Uvek imam jednu rezervnu u torbi.

Priznajem da je u početku bilo teško svakodnevno sprovoditi donetu odluku, ali je ona vremenom postala navika. Sada ne mogu da zamislim dan bez svojih omiljenih Wellness by Oriflame proizvoda i fizičke aktivnosti. Osećam da moje telo ima puno više snage i energije, izgleda dobro i zdravo!

Budimo zdravi, lepi, uspešni i srećni na način koji će nam obezbediti dug život, uz ove proizvode i savete koje nam omogućava kompanija Oriflame.

 

NATAŠA MARIČIĆ

Nezavisni Oriflame Menadžer 

Moja Wellness by Oriflame priča počinje ovako.....

Te 2019. sam prisustvovala svom prvom menadžerskom seminaru na Zlatiboru. Pored sjajnog druženja i upoznavanja novih lica saznala sam mnogo novih stvari i  čula razna iskustva vezana za Wellness poslovanje u Oriflame-u. Tada sam prvi put probala da radim na Tanita analizatoru.

Videla da ništa nije teško i da se samo kroz ličnu praksu može naučiti mnogo.

Od tada sam prisustvovala svim predavanjima o Wellness-u koje je kompanija Oriflame organizovala u Nišu, a kasnije i online. Svoje stečeno znanje sam prenosila najpre svojim saradnicima a onda i ljudima u svojoj okolini.

Organizovali smo razne događaje na temu Wellness-a i tako im približili značaj dodataka ishrani koje pruža Wellness by Oriflame.

Smatram da svest ljudi i dalje nije na zavidnom nivou što se tiče zdravog načina života, ali zato smo mi, nezavisni Wellness ambasadori, tu da pozitivno utičemo na ljude u svom okruženju.

 

SNEŽANA CEROVIĆ

Nezavisni Oriflame Brend partner 

Topli napici su ono što mi prija i što volim da pijem i neko vreme sam već tragala za nečim novim a da to nije kafa, čaj, topla čokolada...

Moj prvi susret sa "Wellness by Oriflame" desio se pre nekoliko godina kada sam prvi put dosla u sponzorsku stanicu gde sam dobila informacije o ovoj grupi proizvoda, a kada smo dosli do Natural Balans supe od špargle - to je bilo to - odmah sam poželela da je uvrstim u proizvode koje konzumiram.

Tako se Natural Balans supa od špargle našla u mojoj prvoj porudžbini. Jednostavno i brzo se sprema, dopada mi se ukus, proverenog je kvaliteta.

Ovaj proizvod je otvorio vrata Wellness carstva, jer sada vrlo rado i redovno koristim Wellness Pack i Natural Balans šejk od jagode.

 

SONJA RAKOČEVIĆ

Nezavisni Oriflame Brend partner  

Ispričaću vam moje iskustvo sa proizvodom iz Wellness by Oriflame kategorije, Nutri complex-om za kosu i nokte. 

Moja kosa je mekana, tanane dlake. Nokti su mi takođe bili mekani, savijali se, lomili, listali. Pored sve nege nisam uspela da regulišem i poboljšam kvalitet ni kose ni noktiju. Ne mogu vam opisati moje oduševljenje kada sam korišćenjem Nutri complexa (koji sadrži cink, selen, gvožđe, vitamin C, ekstrakt jabuke , lizin i cistein) i malim promenama ka zdravoj ishrani, najzad imala rezultate.

Kosa mi je zdrava, jaka, ima sjaj. Tamo gde mi je koren kose zdrav i očuvan, raste mi nova, mlada kosa. Nokti su mi očvrsli, najzad i ja mogu da ih nalakiram i pokažem u punom sjaju.

Moja topla preporuka svima koji imaju slične probleme kao što sam ih ja imala.

Primite wellness pozdrav od mene! 

Fotografije: Lične fotografije