4 SAVETA ZA NEGU RUKU

Svi vode računa o nezi lica i brinu o tenu s pažnjom. Nega kože ruku je jednako važna kao i briga o koži lica. Naše ruke treba da budu dobro hidrirane i pravilno negovane tako da izgledaju privlačno i budu zaštićene od bilo kakvih oštećenja koje se može završiti infekcijama. Evo nekoliko saveta o tome kako da pravilno negujete ruke:

#1 DOBAR PILING
S vremena na vreme potrebno je uraditi piling kože ruku, tako da se mrtve ćelije kože mogu ukloniti, a nova sveža koža može da prodiše. Možete upotrebiti hranjivi Milk and Honey Gold piling koji će ujedno savršeno očistiti kožu vaših ruku. 

#2 HIDRATACIJA JE KLJUČNA
Isušenost može izazavati velike probleme sa kožom ruku, zato vam koža uvek mora biti dobro hidrirana. NovAge Intensive krema za ruke protiv starenja SPF 25  je savršen proizvod za vas kako bi vaše ruke bile mekane i glatke, sprečavajući pucanje ili sušenje. Takođe štiti vašu kožu od štetnih sunčevih zraka sa ZF 25, štiteći ih od preranog starenja..

#3 NEGA ZANOKTICA JE OBAVEZNA
Održavanje zanoktica čistim i u rednim igra veliku ulogu u ukupnom utisku koje vaše ruke odaju. Uredne zanoktice daju rukama svež i čist izgled. Ako vam se zanoktice često suše, koristite negujuće i hidratantno ulje kao što je The ONE dvofazno ulje za nokte i zanoktice.

#4 PROBAJTE NOVE RUKAVICE
Ove hidratantne rukavice  mnogo pomažu jer pospešuju apsorpciju kreme tako da koža iskoristi sve njene prednosti. One vam omogućavaju da nastavite da radite rukama bez prekida, zahvaljujući funkciji dodira.

Sada kada znate ove jednostavne trikove o tome kako se možete brinuti i za svoje ruke, ne zaboravite da ih isprobate i dodate u svoj dnevni raspored. Ne ustručavajte se da probate više proizvoda i da izaberete najbolji za vašu kožu. Nadamo se da će vam ovi saveti pomoći da se brinete o svojim rukama i da ih čuvate kao i uvek.

 

 

Tekst: Fotografije: Shutterstock / Oriflame