5 aktivnosti za parove u kojima će oboje uživati

Dodajte ponešto na listu ciljeva u vezi za 2017. godinu – idealno je dodati neku fizičku aktivnost kao jedan od načina da provedete veče zajedno. Vežbanje sa nekim koga volite nije samo zabavno, već je i dobro za vaše zdravlje!

1. ČASOVI PLESA
Ples u paru ne samo da promoviše zdrav način života, već i zdravu vezu. Ne samo da ste blizu jedno drugom, već morate da komunicirate i radite kao tim ako želite da ispravno izvedete sve pokrete.

2. BOKS
Sve je veći broj muškaraca i žena koji počinju sa časovima boksa za bolju kondiciju, snagu, balans i koordinaciju. Ako tražite nešto što će vam biti pravi izazov, onda je ovo prava aktivnost za vas. Udaranje u paru je odličan način za rešavanje od stresa i proizvodnju „srećnog“ endorfina koji će osigurati oboma da napustite ring dobro raspoloženi.

3. SPORTOVI KOJI SE IGRAJU REKETOM
Sportovi koji se igraju reketom, kao squash, tenis, badminton ili ping pong su zabavni sportovi za vežbanje a deux. Ako nikad niste probali neki od ovih sportova, možete uzeti trenera da vas oboje nauči osnovama sporta. Ili, pridružite se nekom klubu gde možete da igrate protiv drugih parova i od toga napravi pravi društveni događaj.

4. ACROYOGA
AcroYoga kombinuje akrobatiku s jogom i radi se u paru. Budući da jako mnogo poza zahteva podizanje partnera, morate verovati jedno drugom i delovati kao tim; budite spremni da naporno vežbate i na još više smeha!

5. ŠETNJA
Šetnja je možda najjednostavnija aktivnost od svih. Besplatna je, nije vam potrebna nikakva oprema i može biti koliko god mali ili velik izazov vi želite da bude. Ako ste u mogućnosti, probajte da se odmaknete iz gradske gužve i idite u prirodu – dokazano smanjuje nivo stresa i poboljšava raspoloženje. Daleko od bilo kakvih smetnji, možete uživati u društvu jedno drugog i biti zdraviji.Tekst: Fotografije: Getty Images