Oriflame favoriti Kaće Gaj u martu

Ove godine saradnju smo počeli sa 8. martom, sa idejom da uradimo ilustraciju Klare Cetkin u mom stilu i da prve 3 osobe koje pogode ko je na ilustraciji, nagradimo setom Oriflame proizvoda po mom izboru. 

 Iskreno nisam bila sigurna da li će ljudi prepoznati ko je na ilustraciji, međutim potcenila sam Oriflame publiku i za manje od sekunde imale smo 3 pobednice.
 Klara Cetkin borila se za nezavisnost i samostalnost žena a na Oriflame konvenciji prošle godine videla sam prepunu salu žena, potpuno različitih i godina i pozadina koje su se ostvarile sarađivajući sa ovim brendom.  I zaista sam se kao Oriflame ambasador osećala dobrodošlo i prihvaćeno, pogotovo uzevši u obzir da sam ja jedan kreativni profesor engleskog jezika i mama, dakle ne prepopularna glumica, pevačica ili influenser. Oriflame mi je pružio jednu platformu i potpunu podršku. 

Što se tiče samih setova ovo su proizvodi koje sam odabrala. Od svega mi je najzanimljiviji novi ruž - The ONE Colour Stylist Ultimate, koji mi je rešio veliku dilemu. Bilo mi je strašno zabavno da pronađem svoj podton, i isprobam nijanse koje mi odgovaraju, celog života sam se ovde dvoumila moram priznati, ne mogu da verujem da sam tek sada otkrila ovaj trik sa nijansama i podtonovima. Ruž je neverovatno kremast i hidratantan, znači kao da je namenjen nezi usana a pritom daje baš intenzivnu boju i oblik je takav da se stvarno lako nanese brzo i precizno. Prezadovoljna sam. Za nagradni konkurs sam izbarala ovu nijansu jer me podseća na Koko Šanel koja je tvrdila da svakoj ženi treba dobar crveni ruž a ova nijansa crvene mislim da dobro stoji skoro svakoj ženi. Mislim ja imam jedno 7 verzija crvenog ruža i obožavam ih.

Novi Dare to Shine miris mi je prelep, ali iskreno uzevši u obzir da nisam neki veliki poznavalac ili korisnik parfema meni su svi njihovi parfemi i mirisi prelepi.

Miss Giordani mi je baš ženstven miris, slatkast ali ne previše.

Born to Fly je svež i pravi prolećni miris što se mene tiče.

Ove godine, sve u svemu, pošto sam već prilično upoznala Oriflame kompaniju i njene proizvode, više ću pisati o njima. Jako mi se dopada i to što ću imati priliku i da dizajniram neke detalje vezano za setove. Moram priznati da sam oko ovoga preuzbuđena! 

Ja već sada znam koji će biti prvi set uzevši u obzir da imam svoje teške Oriflame favorite a sa potpunim uverenjem ih preporučujem jer ih aktivno koristim već preko godinu dana. Takođe, radujem se testiranju novih proizvoda, jer ovo mi je bukvalno najomiljenija stvar na svetu, a u kvalitet sam se već 100% uverila. 
Probam novu šminku i fotkam se.

 

Pa ima li boljeg posla na celome svetu!
 
Do sledećeg teksta...
xoxo 
Kaća Gaj Isakov 

 

 

 

Tekst: Fotografije: Oriflame, privatna arhiva