Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 proizvod(a) u korpi
  1. Početna
  2. Ko smo mi

Kozmetička kompanija kao nijedna druga

Preko 50 godina omogućavamo ljudima iz celog sveta da slave svoju lepotu i ostvaruju svoje snove. Za ljubitelje lepote kreiramo i nudimo visoko kvalitetne, bezbedne, moderne proizvode i jedistvenu priliku da postanu deo globalne zajednice.

 

Lepota na švedski način

Kao brend iz Švedske, verujemo da kada se osećate i izgleate lepo, imate mogućnost da dosegnete svoj puni potencijal. A zajedno sa globalnom zajednicom koja deli vašu strast i ciljeve, sve je moguće. To je lepota iz švedske perspektive.

 


Otkrijte Lepotu na švedski način

 

Naša istorija

1967, dva brata iz Švedske i njihov prijatelj rešili su da stvore drugačiju kozmetičku kompaniju, koja će nudity drugačije proizvode. I to su upravo i učinilli.

Pročitajte celu priču

Naša filozofija proizvoda

Za nas, lepota je stil života – biti zdrav, imati lepu kožu, izraziti se i dobro se zabavljati. U isto vreme, naši proizvodi moraju biti bezbedni, pouzdani i davati rezultate koje obećavaju. Ova filozofija nas void u kreiranju proizvoda kojima verujete i koje volite.

Ovo je naša filozofija proizvoda

 

Pridružite nam se – postanite nezavisni Konsultant za lepotu

Naš biznis pruža vam jedinstvenu priliku da postanete deo kozmetičke industrije prodavanjem i preporučivanjem naših visoko kvalitetnih proizvoda kreiranih u Švedskoj. Sa našom poslovnom prilikom možete početi da razađujete novac od prvog dana, razvijate biznis i stvarate priiku da sa nama putujete svetom. Pridružite se našoj globaloj zajednici istomišljenika – ljubitelja lepote!

 

 


Pridružite nam se