Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Početna
  2. Ko smo mi

Kozmetička kompanija kao nijedna druga

Preko 50 godina omogućavamo ljudima iz celog sveta da slave svoju lepotu i ostvaruju svoje snove. Za ljubitelje lepote kreiramo i nudimo visoko kvalitetne, bezbedne, moderne proizvode i jedistvenu priliku da postanu deo globalne zajednice.

 

Lepota na švedski način

Kao brend iz Švedske, verujemo da kada se osećate i izgleate lepo, imate mogućnost da dosegnete svoj puni potencijal. A zajedno sa globalnom zajednicom koja deli vašu strast i ciljeve, sve je moguće. To je lepota iz švedske perspektive.

 


Otkrijte Lepotu na švedski način

 

Naša istorija

1967, dva brata iz Švedske i njihov prijatelj rešili su da stvore drugačiju kozmetičku kompaniju, koja će nudity drugačije proizvode. I to su upravo i učinilli.

Pročitajte celu priču

Naša filozofija proizvoda

Za nas, lepota je stil života – biti zdrav, imati lepu kožu, izraziti se i dobro se zabavljati. U isto vreme, naši proizvodi moraju biti bezbedni, pouzdani i davati rezultate koje obećavaju. Ova filozofija nas void u kreiranju proizvoda kojima verujete i koje volite.

Ovo je naša filozofija proizvoda

 

Pridružite nam se – postanite nezavisni Konsultant za lepotu

Naš biznis pruža vam jedinstvenu priliku da postanete deo kozmetičke industrije prodavanjem i preporučivanjem naših visoko kvalitetnih proizvoda kreiranih u Švedskoj. Sa našom poslovnom prilikom možete početi da razađujete novac od prvog dana, razvijate biznis i stvarate priiku da sa nama putujete svetom. Pridružite se našoj globaloj zajednici istomišljenika – ljubitelja lepote!

 

 


Pridružite nam se