Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 proizvod(a) u korpi

Napravite uspeh sa nama!

Priključite se danas

OVO MOŽETE BITI VI

Menjamo živote na bolje preko 50 godina

Preko 50 godina, Oriflame pomaže ljudima da naprave promenu u životu radeći kao Konsultanti za lepotu, preporučujući kvalitetne proizvode koje su kreirali švedski naučnici. Oriflame je najveća kompanija direktne prodaje kozmetike u Evropi, čija zajednica broji preko 3 miliona nezavisnih saradnika širom sveta.   

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI?

NOVAC & FLEKSIBILNOST

Dodatna zarada ili karijera. Vi odlučujete. Zaradite preporučujući proizvode i pozivajući druge da vam se pridruže.

Pročitajte više

Dodatna zarada ili karijera: na vama je da odaberete šta ćete postići sa Oriflame-om. Kada, koliko i odakle ćete raditi je vaša odluka jer ste sami svoj šef! Uz Oriflame, živite i radite po svojim uslovima. 

Nije vam potrebno prethodno iskustvo, jer ćete uz svaki korak imati podršku, treninge i pomoć potpuno besplatno. Uložite onoliko vremena koliko želite i imaćete priliku za rast.

Zatvori

PUTOVANJA

Kvalifikujte se za izvanredne internacionalne konferencije i događaje, gde će vaša postignuća biti priznata.

Pročitajte više

Želite da proputujete svet? Postanite Oriflame Konsultant za lepotu i dobićete priliku da par puta godišnje posetite egzotične destinacijei prisustvujete internacionalnim konferenicjama gde će se vaš uspeh prepoznati i ceniti. Vaš nivo uspeha određuje na koje ćete se događaje kvalifikovati, jer mi verujemo u nagrađivanje rada i rezultata. Baš zbog toga kreiramo uzbudljive i inspirativne događaje, na kojima slavimo uspeh naših saradnika.

Zatvori

GLOBALNA ZAJEDNICA

Budite deo nečeg većeg i steknite prijatelje svuda u svetu.

Pročitajte više

Jedna od prednosti rada kao Oriflame Konsultant za lepotu jeste prilika da se rodi prijateljstvo sa ljudima iz celog sveta, vašim istomišljenicima koji dele interesovanje za lepotu i poslovni uspeh. 

Ponosni smo na našu raznoliku 3-milionsku globalnu zajednicu žena i muškaraca. Volimo da delimo iskustva, obučavamo i pomažemo jedni drugima u rastu i razvijanju u sklopu dinamičnog i zanimljivog okruženja. 

Zatvori

Kako mogu da zaradim novac?

Kako je biti Oriflame Konsultant za lepotu?

Koliko vremena mi je potrebno za rad?

Kako mogu da se pridružim?

Kako se počinje?

Šta je potrebno za pridruživanje Oriflame svetu?