Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu
Brza porudžbina
0 proizvod(a) u korpi
Poeni koje možete iskoristiti u

Društvena odgovornost

Oriflame je uvek podržavao ostvarivanje vaših snova. Iako je to deo naše poslovne filozofije, ova želja prelazi iz poslovne sfere u humanitarnu. Tako je od samog početka. Od 1967. godine.

Verujemo da, podržavajući one najugroženije u društvu, decu i mlade žene, možemo pomoći u ostvarivanju njihovih snova. Čvrst stav kojeg se držimo je vodilja našeg društvenog angažmana.

Kako bismo uspeli da što kvalitetnije delujemo u ostvarivanju naših ciljeva, osnovali smo Oriflame Fondaciju. U našoj zajednici sarađujemo sa ostalim humanitarnim organizacijama, koje ne samo da imaju bogato iskustvo u humanitarnom radu, nego nam i pomažu u ostvarivanju naših ciljeva. Pomažu nam u radu u Svetskoj fondaciji za pomoć deci i u aktivnom radu sa SOS dečijim selima.
Svetska fondacija za pomoć deci

Svako dete ima pravo na detinjstvo, na sigurnost, na radost, na igru i istraživanje. Svako dete ima pravo na odrastanje, društveni i intelektualni razvoj, ali u današnje vrieme  previše je dece na svetu lišeno ovih najosnovnijih prava. Svetska fondacija za pomoć deci, koju je osnovala švedska kraljica Silvija i čiji je suosnivač Oriflame kompanija, pomaže najugroženijoj deci širom sveta. Putem te organizacije pomažemo deci kojoj je pomoć najpotrebnija: deci na ulici, deci koja su žrtve nasilja i deci u institucijama.

Da bismo nastavili da podržavamo i radimo sa Svetskom fondacijom za pomoć deci, odlučili smo se da lansiramo naš divni miris, toaletnu vodu Tenderly Promise sa ciljem sa sakupimo preko 1 milion evra u dobrotvorne svrhe.

Posetite: Tenderly Promise Brand Page

Posetite: Childhood.org

Please add local project from childhood here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque consectetur, nisl vel tempus porttitor, lorem ipsum faucibus ante, in pulvinar purus dui eget quam. Ut tempus finibus pretium. Donec ultrices pretium auctor. Integer id imperdiet velit. Suspendisse dictum bibendum orci, vel bibendum quam tincidunt euismod. Nullam hendrerit lectus porttitor facilisis tristique. Vivamus porta ipsum hendrerit risus mattis, ac interdum enim interdum.

Visit: Insert local project link
SOS dečja sela

SOS dečija sela su posvećena dugoročnoj brizi dece koja ne mogu da odrastaju sa svojim biološkim roditeljima. Danas, kao i pre 60 godina na svom početku, misija ostaje ista: svako dete zaslužuje porodicu, svako dete odrasta uz ljubav i svako dijete odrasta uz poštovanje.

Posetite: SOS Children's Villages