Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu
Brza porudžbina
0 proizvod(a) u korpi
Poeni koje možete iskoristiti u

Održiva lepota u koju možete verovati

Bez obzira da li razvijamo veganski proizvoda za negu ili koristimo 100% obnovljivu električnu energiju na sopstvenim, klimatski neutralnim, proizvodnim lokacijama, možete biti sigurni da je održivost uvek deo proizvoda koje poznajete i volite. Neprekidno se usavršavamo u naporima za održivost, pokušavajući da stvorimo proizvode za negu koji su bolji za vas i našu planetu.


Biorazgradivi proizvodi


Popularni proizvodi koji se ispiraju u našim kolekcijama Love Nature, Beautanicals i Discover već su biorazgradivi. Do 2025. godine naša ambicija je da cela paleta novih proizvoda koji se ispiraju bude biorazgradiva.

100% prirodni pilinzi


Bez plastičnih zrnaca, samo piling prirodnog porekla, kao što su ljuske badema, semenke voća i koštice maslina. Bolje za vas, bolje za okeane!

Odgovorni sastojci


Svi naši sastojci u proizvodima prolaze rigorozne procese ispitivanja kako bi se osiguralo da su odgovorni i etički dostupni, sigurni za upotrebu i visokog kvaliteta.

Svake godine sadimo i štitimo 6 miliona stabala


Učestvujemo u projektima zaštite šuma i pošumljavanja širom sveta - od Indije i Indonezije do Kine i Meksika.

Bolja plastika


Trudimo se da povećamo reciklirani sadržaj u ambalaži, uključujući i plastiku. Naš popularni asortiman Love Nature dolazi u 50% PCR (reciklirana plastika posle potrošača), a naš Beautanicals asortiman dolazi u 100% PCR plastičnoj ambalaži.

99% FSCTM-sertifikovano kartonsko pakovanje 


Otvorite svoje kozmetičke proizvode znajući da su upakovani u karton iz izvora koji su sertifikovani FSCTM- ili recikliranih materijala.

Bez otpada na deponijama


Naši sopstveni proizvodni pogoni smanjili su otpad na deponijama na nulu.

48% manje CO2 tokom 10 godina 


Uštedeli smo preko 38.000tCO2e - ekvivalent CO2 proizveden punjenjem 4,8 milijardi pametnih telefona. Smanjivanje emisije CO2 za nas je stalni prioritet.

100% električne energije iz obnovljivih izvora 


Smanjivanje emisije CO2 korišćenjem ekološke električne energije u svim našim fabrikama i pogonima.

Vode


Naše fabrike su od 2015. smanjile potrošnju vode po jedinici proizvoda za 18%.

Bez uticaja na klimu


Naša sopstvena proizvodnja je klimatski neutralna, zahvaljujući nekoliko aktivnosti smanjenja emisija i kompenzacije klime, kao i svi svetski Oriflame događaji i konferencije.