Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 proizvod(a) u korpi
Points to spend in the

Održivost

Lepota je više od izgleda

Sve je u stavu. Lepota je biti veran sebi i brinuti o drugima oko sebe. Lepota je u promenama koje pomažu da svet bude bolje mesto. U Oriflame-u verujemo da svako može da bude deo prelepe promene.Zajedno pravimo razliku

Pasionirano pratimo snove i slavimo prilike koje ljudima poboljšavaju život. Pomažemo da mnogi iskuse lepotu i dobro zdravlje, poštujući ljude i prirodu na svakom koraku. Zato u Oriflame zajedinici slavimo ljude koji idu dalje i rade više. Deleći njihove priče, inspirišemo druge da krenu njihovim putem.

Svaka promena deluje malo kada je izdvojena, ali zajedno one stvaraju pozitivaj uticaj koji se oseća svuda na svetu. U Oriflame-u imamo strast i duh da pravimo razliku i kada rešimo da nešto učinimo, ne postoje granice u našim dostignućima. Nema ničeg lepšeg od toga.

Održivost

Naš dugoročni cilj je da postanemo potpuno samoodrživa kompanija. Ovo znači život u okviru prirodnih resursa, poštovanje okoline i doprinos fer društvu gde svako može da prosperira. Zato u formulaciji svojih proizvoda, težimo korišćenju sastojaka koji su u skladu sa našim strogim ekološkim načelima i ne štete prirodi.

Kako ćemo to postići?

 

#prelepapromena

Verujemo da i najmanja promena može značiti razliku.  A kada ih učinimo zajedno, možemo dobiti trajni društveni uticaj. Pročitajte detaljnije šta činimo svakog dana da napravimo tu promenu.

Pročitajte priče

Društveni uticaj

Oriflame je oduvek strastveno podržavao ispunjenje snova. I, mada je ovo deo naše poslovne filozofije, ide dalje od dobrotvornog rada koji praktikujemo od osnivanja kompanije 1967.