Nega kose
Početna

Aktivne supstance za negu kože transformišu negu kose

Published: 28.3.2024. | Author: Claire Allanson

Budućnost nege kose je tu, i preuzima najbolje iz sveta nege kože. Da bi vaša kosa bila u vrhunskom stanju, sastojci koji su prethodno bili rezervisani samo za negu kože (mislimo da niacinamid, hijaluronsku kiselinu i salicilnu kiselinu) čine formulacije za negu kose sofisticiranijim nego ikada ranije. Koja je njihova tajna? Pored tretmana vaše kose, ovi aktivni sastojci takođe neguju i kožu glave kako bi promovisali zdraviju kosu. Upoznajte aktivne sastojke za negu kože koji su spremni da vašoj kosi pruže negu poput nege lica.

Saznajte više

Proređena kosa voli niacinamid, poznat i kao vitamin B3

Zaštitni vitamin B3, ili kako ga znate u svetu nege kože, niacinamid, poznat je po jačanju ćelijskog procesa i obnavljanju energije. Pravi osnaživač kože i kose, može pomoći u zaštiti od spoljašnjih stresora iz okoline, podstičući kosu da raste jača i otpornija na oštećenja.
Obogaćen ovim sastojkom za negu kose i kože glave, DUOLOGI šampon protiv opadanja i tonik za vlasište pomažu u jačanju lomljive, proređene kose od lomljenja.

Saznajte više

Peruti beži od salicilne kiselina, poznatije kao heroja efikasnog pilinga

Svi znamo o prednostima pilinga salicilnom kiselinom za vašu kožu, ali da li ste znali da ona takođe čini čuda za vaše vlasište... i ljuspice peruti!
Salicilna kiselina ciljano deluje na izvor peruti, pomažući u pilingu spoljašnjeg sloja kože, uklanjanju nakupljenog sebuma i smanjenju ljuspica. Nežno razgrađujući i odbacujući odumrle ćelije kože, pomaže da se otkrije novi svež sloj kože na vlasištu – istovremeno pomaže u održavanju vlage, balansiranju mikrobioma vlasišta i sprečavanju svraba.
DUOLOGI Anti-Flake Purifiing duo (piling i šampon za vlasište) su prožeti ovim sastojkom za negu kože glave koji osvežava kožu glave i pomaže u sprečavanju svraba.

Saznajte više

Oštećena kosa voli keratin, transformativni protein

Keratin pomaže u jačanju i zaštiti kose od korena do vrhova. Prirodno prisutan u kosi, ovaj transformativni protein vezuje se direktno za područja oštećenja i ispunjava ih, pomažući da se kosa revitalizuje i neguje za glatkiji, sjajniji i zdraviji izgled.
Savršen za suvu ili oštećenu kosu, DUOLOGI Intense Repair duo (šampon i maska za kosu), serum i regenerator su prožeti keratinom, kako bi zaštitili kosu od korena do vrhova. A ako uvek posežete za fenom, figarom ili peglom za kosu, sprej za zaštitu od toplote (takođe sa keratinom!) zaštitiće vašu kosu od ovog vrućeg pribora.

neukrotivu kosu će savladati hijaluronska kiselina, poznata po aktivnoj hidrataciji

Hidratantna hijaluronska kiselina je osnovni sastojak za hidrataciju kože, svakim molekulom koji može da zadrži najmanje 1000 puta svoju težinu vode. Ovo pomaže da se smanji suvoća kose i vlasišta – bez osećaja masnoće ili izazivanja nakupljanja, čineći kosu sjajnom, mekom i zdravom sa sjajem, a istovremeno ukrotiti svaku vlas.
Obogaćen ovim sastojkom za negu kože koji voli kosu, DUOLOGI Hair Beautifier sprej za kosu je krema za kosu za sve koji traže ishranu i blistavi sjaj – pored svilenkasto mekih, glatkih vlasi, očekujte zdravu sjajnu kosu. Show less

lomljiva kosa postaje otpornija uz peptide pirinča

Peptidi pirinča obezbeđuju esencijalne proteine za zdravu strukturu kose, lako se vezujući za površinu kose kako bi ojačali i zagladili kutikulu.
Prilikom razvoja DUOLOGI Fall Resist duo (šampon i tonik za kožu glave), četiri specifična peptida iz proteina pirinča su dobijena korišćenjem AI. Odabrani zbog njihove kompatibilnosti sa kosom, ovi peptidi pomažu u revitalizaciji i jačanju kose od korena do vrhova – savršeno za jačanje lomljive kose.

Tanka kosa voli proteine svile

Protein svile pomaže u revitalizaciji kose, vezujući vlagu na površini kose kako bi omogućio aminokiselinama da prodru u kutikulu. Ovo jača kosu iznutra, pomažući u zaštiti od beživotnog izgleda ili oštećene kose od dehidracije – ostavljajući kosu elastičnijom i svilenkasto glatkom od korena do vrhova.
DUOLOGI Light Creme regenerator je prožet ovim sastojkom za negu kože koji voli kosu, pružajući finoj ili tankoj kosi bestežinu hidrataciju i ishranu, bez ugrožavanja volumena.

Suva, oštećena kosa voli ovsene lipide

Hranljivi lipidi ovsa pomažu u zaštiti kose od oštećenja, jer ceramidi pomažu u jačanju kutikule držeći je zajedno. Izuzetno kompatibilan i sa kosom i sa vlasištem, ovaj višestruko koristan sastojak koji oponaša kožu pomaže u hidrataciji vlasišta isporukom tri primarna lipida u kožu.
Obogaćen lipidima ovsa, DUOLOGI Sealing Hair Serum i Intense Repair duo (šampon i maska za kosu) dolaze u pomoć suvoj ili oštećenoj kosi, pomažući u zaštiti, ishrani i jačanju. I ne možemo se zasititi lepote noćne kreme iz Dual Leave-In Hair Cream, jer maska za kosu jer regeneriše kosu dok sanjate.
Pogledajte proizvode iz ovog članka
DUOLOGI Fall Resist šampon
(276)
Duologi

DUOLOGI Fall Resist šampon

529,00 Din

1.100,00 Din

Kutak za inspiraciju

Šta je "Hair Slugging" i da li vredi isprobati?
Nega kose
Šta je "Hair Slugging" i da li vredi isprobati?

Recite zbogom lošim danima za kosu uz najnoviji TikTok trend – Hair Slugging! Ova tehnika je inspirisana korejskom lepotom i uključuje nanošenje debelog sloja ulja na kosu tokom noći kako bi se postigla bujna i zdrava kosa. Ali da li zaista čini čuda za vašu kosu? Pogledajmo detaljnije šta se krije iza "Hair Slugging" tehnike i da li zaista zaslužuje svu tu popularnost.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR