Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu
Brza porudžbina
0 proizvod(a) u korpi
Poeni koje možete iskoristiti u

Priča o nama

Osnovan 1967. od strane dvojice braće i još jednog zajedničkog prijatelja, Oriflame je danas međunarodna kozmetička kompanija direktne prodaje prisutna u preko 60 zemalja sveta. Široka paleta kvalitetnih, prirodnih, inovativnih švedskih proizvoda put do kranjih potrošača pronalazi preko 3.6 miliona nezavisnih Brend partnera. Godišnji promet premašuje 1,5 milijardu eura.

Ko smo mi

Oriflame pruža poslovnu priliku svima koje žele da započnu da zarađuju novac od trenutka uključenja i koje žele da se i dalje razvijaju prema ostvarenju svojih snova i ambicija, ma koliko one velike bile! Naš poslovni koncept je jedinstven: Zaradite novac danas I ostvarite snove sutra™.

Poštovanje ljudi i prirode je osnova našeg operativnog delovanja i izraženo je u načinu na koji smo aktivni u društvu i okruženju. Oriflame je humanitarno angažovan kroz brojne aktivnosti širom sveta. Suosnivači smo World Childhood Foundation - Svetske fondacije za pomoć ugroženoj deci. Kompanija je registrovana na stokholmskoj berzi (Nasdaq OMX Nordic Exchange).

Naša tržišta

Oriflame Markets - World map

Činjenice