Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 proizvod(a) u korpi
  1. Početna
  2. Wellness
  3. Wellness success stories

Wellness uspešne priče

Naši Wellness proizvodi dokazano pomažu da živite novi život, izgubite težinu i osećate se dobro. Pročitajte šest uspešnih priča među više od hiljadu zadovoljnih korisnika.


IRINA BOLDOVA

Rusjia


“Svom načinu života pružila sam potpuni makeover – i izgubila 38 kilograma!”


“ Nakon odluke da promenim svoj život na bolje, Oriflame Wellness proizvodi uspeli su u tamo gde su drugi programi za gubljenje težine bili neuspešni. Nije bilo previše teško a rezultati su ostali! Sada sam vitka, aktivna, puna energije i amopouzdanja. Hvala Wellnessu ”


CHOULIA KAPZA & AICHAN BATZAK

GrčkaUz podršku partnera i šejkove odolela sam slatkim iskušenjima i izgubila 10 kg za 4 meseca. To je timski rad!” – Choulia“Mislio sam da je nemoguća misija da izgubim makar 5kg. Nakon gubljenja 4 puta više, osećam se kao ponovo rođen!” – Aichan

“Uspeli smo i formirali način Wellness tim za gubljenje težine!”


Izgubili smo 32 kilograma – i imamo mnogo više energije!”BUDIYANA

Indonezija


“Nakon priključenja Oriflame-u, moji prihodi I samopouzdanje brzo su porasli, ali sam zaboravio

 

svoje zdravlje. Dobio sam na težini i uvek se osećao umorno tako da, čim sam čuo za NutriShake, odlučio sam da pokušam. Uz redovno vežbanje, bolju ishranu i šejkove, izgubio sam 18kg za 3 meseca. Čak sam i pobedio na indonežanskom NutriShake takmičenju u gubljenju težine. 


Moj zaključak? uz NutriShake proizvode iz Oriflame-a novčanik će biti popunjen a struk tanak!”


I zgubio sam 18 kilograma – i povratio zdravlje!”

ELENA PALCHUNOVA

Kazakstan


“Wellness šejkovi i supe su poslednje 3 godine postali bitan deo mog života i esencijalan i sastavni deo 

namirnica poput hleba.


Više nemam želju da grickam čips i jedem kolače, i volim da se osećam zdravije, energičnije i lepo. Moj svet, i kuhinja su bolje mesto uz Wellness!”

Izgubila sam težinu a da nisam primetila!”

RENATA BRÉDIKOVÁ

Češka republika


“Donela sam odluku da promenim svo način života


“Oduvek sam znala da su Wellness proizvodi dobri, ali kada sam počela da ih koristim ostala sam zapanjena. Da,

izgubila sam kilograme. Ali najneverovatnija stvar bio je osećaj uspeha. Odlučila sam da napravim promenu...i sprovela sam je do kraja.  Sada jedva čekam da obučem bikini koji sam kupila!”

“Moj san je oduvek bio da budem lepa i uspešna. Fantastičan je osećaj kada to zaista postignete!”


SERGEI KAZMIN

Rusija


“Oduvek sam smatrao da je višak težine normalan za čoveka mojih godina. Ali kada sam video koliko je visok moj krvni pritisak i  

 koliko često ostajem bez daha, odlučio sam da se vratim u formu. Uzimanje šejka i praćenje Roadmapa pomogli su mi da lako izgubim težinu i sada više nemam zdravstvenih problema. Preporučujem od srca svima!”


“Izgubio sam 37 kilograma. Osećam se srećno i pun energije!”

MARTHY FATIMA

Indonezija


“Kao zauzeta domaćica sa dvoje dece NutriShake došao je kao spas.Ne samo da sam bila fokurisana i puna energije već sam svakom poslu

prilazila sa puno optimizma – od dnevnih kućnih poslova do obaveza kao Oriflame lider. 
Možda najznačajnije, uzimanje šejka i vežbanje pružili su mi zdraviji način života, i omogućili mi da dostignem idealnu težinu.  Osećam se atraktivno i samopouzdano i imam tako pozitivan pogled na život! Uz Wellness proizvode iz Orfilame-a mogu dostići svoje snove!”


“Izgubila sam 9 kilograma – i NutriShake mi je promenio život!”YULIYA BAHMUTSKAYA

Rusija


“Izgubila sam 13 kilograma – i osećam se kao da mi je ponovo 18!”“Priznajem, dobila sam kilograme nakon rođenja drugog sina, ali sam ih uz NutriShake proizvode lako izgubila. Samo sam pratila  

 Roadmap, dok sam vežbala prateći moju veoma aktivnu bebu! Kao rezultat, ne mogu da verujem koliko samopouzdanja imam! Hvala Wellnessu!”