Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Šta je Popust za pozivanje?

Ukoliko ste Beauty kupac, dobijate lični popust od 10% Popusta za pozivanje* na svaku plaćenu porudžbinu koju naprave prijatelji koji su odlučili da se registruju kao Beauty kupci ili Brend partneri.

Lični popust za pozivanje dodaje se na vaš korisnički račun (novčanik) kada se porudžbina plati i koristi se prilikom plaćanja vaših sledećih porudžbina u toku tekućeg i sledeća 3 kataloga, do maksimalno 50% popusta na vrednost porudžbine. Ako vaš prikupljeni popust na deljenje i Cashback premašuje 50% vrednosti vaše porudžbine, višak iznosa će biti sačuvan za buduće porudžbine.

Da biste ostvarili popust za pozivanje, podelite svoj link Ličnog beauty shopa koji se može naći na vašem nalogu. Idite do dna stranice kako biste pronašli ovaj link i podelili ga sa drugima!

  

 

Popust za pozivanje se akumulira u Oriflame novčaniku na vašem računu na isti način kao i Cashback. Popust za pozivanje se izdaje čim se uplata za porudžbinu potvrdi – što znači da ne morate da čekate zatvaranje kataloga. Možete ga koristiti za porudžbine u tekućem katalogu ili tokom naredna 3 kataloga. Popust za pozivanje se ne isplaćuje u gotovini.

Stanje Popusta za pozivanje možete uvek proveriti u svom Oriflame novčaniku na SVOM NALOGU.

*10% Popusta za pozivanje izračunava se na osnovu neto vrednosti porudžbine, tj. kataloške cene umanjene za 20% cashbacka, važeći PDV i druge poreze. Ne možete dobiti Popust za pozivanje na proizvodima koji ne nose Bonus poene, kao što su naknade, štampani materijal ili uzorci.