Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Da li se moja zarada može isplatiti na moj tekući račun i kako?

 

Popust po učinku je zarada koju dobijate na bazi vaše lične kupovine i volumena kupovine cele vaše lične grupe. 

Ukoliko je iznos zarade do 4.000,00 din, možete je iskoristiti isključivo kao umanjenje kroz porudžbine u sledećem kataloškom periodu. Maksimalan iznos popusta koji možete ostvariti po jednoj fakturi je 50% od vrednosti porudžbine. 

Ukoliko svoju zaradu (do 4.000,00 din) ne iskoristite kroz jednu ili više porudžbina u tekućem mesecu, zarada se akumulira, prenosi i ostaje vam na raspolaganju za naredne kataloške periode.

Ostvarena zarada koja prelazi 4.000,00din., može biti isplaćena na vaš tekući račun uz obavezno potpisan jedan od dva tipa Ugovora sa Kompanijom.

Obrazac Ugovora o delu šalje se na lični zahtev, nakon što sami utvrdite da je ostvarena zarada prešla iznos 4.000,00 din.

Uz ovaj obrazac neophodno je dostaviti sliku /sken kartice ili ugovor sa bankom na e-mail adresu info@oriflame.rs 

Obrazac Ugovora o delu se obnavlja svake godine.

Drugi vid isplate vaše zarade preko 4.000,00 din je moguće realizovati preko isplate na tekući račun pravnog lica (Firma/Agencija). Ovo pravo ostvarujete potpisivanjem Ugovora o pružanju konsultantskih usluga sa Kompanijom.

Informaciju o potrebnoj dokumentaciji za ovaj vid isplate, možete dobiti preko korisničkog servisa putem četa (radnim danima 9-17h) ili slanjem e-maila na adresu info@oriflame.rs.

Služba finansija vam može obezbediti sve dodatne informacije o načinu isplate i obračunu poreza na vašu zaradu.