Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Kako i gde mogu pratiti status paketa?

U toku poručivanja (klikom na strelicu u donjem delu ekrana) i sve do samog zaključivanja porudžbine,možete videti koji je očekivani datum isporuke kao i koliki su troškovi isporuke paketa.

Datum isporuke može da zavisi od odabranog mesta isporuke i nakon što odaberete mesto isporuke očekivani datum isporuke će biti jasno naveden. Napominjemo da može doći do odstupanja u rasporedu isporuka zbog svih faktora koji utiču na transport i dostavu paketa na teritoriji Republike Srbije. O ovakvim izmenama i vanrednim okolnostima, Kompanija ima praksu da primaoce paktea na vreme obavesti da se termin isporuke promenio.

Praćenje statusa paketa i očekivano vreme isporuke možete pratiti direktno na našem sajtu te nema potrebe da istu pretragu radite na sajtu kurirske službe. Sa naše web stranice bićete direktno prebačeni na web stranicu kurirske službe što Vam omogućava jednostavniju pretragu kao i direktan kontakt sa korisničkim servisom kurirske službe.

Za potrebe provere statusa paketa potrebno je da se ulogujete na našu web stranicu i u odeljku PORUČIVANJE / ISTORIJA PORUDŽBINA odaberite porudžbinu za koju vas interesuje status. U gornjem delu ekrana odmah će Vam biti vidljiv interaktivan prikaz statusa paketa kao na slici:

Za više informacija o paketu kliknite na Više detalja i automatski ćete biti prebačeni na web stranicu kurirske službe. Od podataka koje možete videti dostupni su:

- broj paketa,

- trenutni status,

- istorija statusa,

- adresa za isporuku

- kontak telefon regionalnog centra kurirske službe.

Iskoristite priliku i obratite se agentu korisničkog servisa kurirske službe direktno putem četa jer je to najbrži način da dobijete odgovor.