Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Naučni temelji

NovAge je rezultat Age ReflectTM-a, jedinstvene naučne studije o starenju kože koju je sproveo Oriflame. AgeReflect ™ omogućava negu kože prevazilazeći tradicionalne pretpostavke starenja kože kako bi dublje razumeli koji znaci stvarno utiču na percepciju starosnog doba. Ne samo da su žene imaju različite boje tena, već i njihove potrebe za negovanjem kože znatno se razlikuju tokom celog života. Spoljašnji faktori, kao što su klima i vremenske prilike, kao i način života, doprinose do 80% ključnim znacima starenja. Jednostavno ne postoji rešenje "univerzlani lek". AgeReflect ™ studija nam je pomogla da shvatimo tačno kako vaša koža govori drugačiju priču nego vaše godine.

Naši naučnici proučavali su lica skoro hiljadu žena u našoj jedinstvenoj AgeReflect ™ studiji, koju su potvrdili vrhunski stručnjaci za negu kože i nezavisni panel za pregled. Naučnici su identifikovali znake koji vam dodaju najviše godina, jer nije važno kada ste rođeni, već kako izgleda vaša koža. Na sreću, možete ciljano uticati na specifične izazove kože koja doprinose percepciji godina, s obzirom na to da izgled kože najviše utiče na percepciju starosti i da je put ka starenju svake žene drugačiji.

Mapiranjem i analizom 23 osobina lica različitih žena u AgeReflect ™ studiji, naši naučnici su identifikovali 12 znakova koji su zaista važni - znakovi koji imaju najveći uticaj na vašu percepciju uzrasta, bez obzira ko ste. To su znakovi na koje NovAge ciljano deluje. NovAge je prilagođeni sistem ciljane nege kože, dizajniran da zadovolji vaše promenjive potrebe na vašem ličnom putu starenja kože, sa klinički dokazanim efektima i dejstvom na najvažnije znakove.

Oriflame je stekao veliko znanje zahvaljujući naučnoj studiji AgeReflect ™ i svojim laboratorijama u Institutu za istraživanje kože Oriflame-a.

Izazov za naučnike je bio jednostavan: Stvoriti moćna i relevantna rešenja koja pomažu ženama da postignu maldalački izgled kože. Naši naučnici su istraživali i razvili formule za stvaranje kolekcija koje klinički dokazano mogu da postignu moćne rezultate. Ekstrakti matičnih ćelija prirodnih biljki i napredne tehnologije znače da NovAge kolekcije postižu neverovatne rezultate, tačno kada i gde su potrebni, i tako znatno utiču na znake starenja blagovremeno.