Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu
Brza porudžbina
0 proizvod(a) u korpi
Poeni koje možete iskoristiti u

The Routine

Ne postoji pojedinačni proizvod koji će rešiti sve vaše potrebe za negu kože. Nakon dnevne nege rutina je od suštinskog značaja za zdravu mladalačku kožu. Najnovije naučno istraživanje pokazuje da spoljni agresori kojima je vaša koža redovno izložena, kao što je npr. zagađenje, ubrzavaju starenje kože, tako da će vam briga za vašu kožu na sistematičan način pomoći će da duže sačuvate mladalački izgled tena.

Različiti NovAge brendovi su specijalno formulisani za rešavanje specifičnih izazova kože i deluju zajedno sa svakodnevnim rutinama nege. Filozofija koja stoji iza rutine jeste da slojevi različite teksture, omogućavaju aktivnim sastojcima da se bolje absorbuju u kožu i da budu zaštićeni. Pored toga, aktivni sastojci u proizvodima su razvijeni da deluju u sinergiji i zato se proizvodi primenjuju zajedno. Nakon kompletne rutine vaša koža će biti ispravno očišćena, ishranjena i negovana.
Oriflame rutina za mladalački izgled kože, je jednostavna za primenu, sastoji se od četiri koraka rutine, dizajnirana je da maksimizira efekte vaše nege kože, pruža vam sjajnu kožu u bilo kom dobu. Sve što je potrebno je dva minuta, svakog jutra i večeri, kako bi se osiguralo da vaša koža bude ispravno negovana i da uživate u optimalnim rezultatima.

1. Čišćenje
Čišćenje je prvi korak i od esencijalnog je značaja jer će vam pomoći da uklonite sa kože nataložene mrtve ćelija kože i druge nečistoća. Takođe pomaže da se proizvodi bolje apsorbuju kako bi vam dali optimalne rezultate. NovAge sredstva za čišćenje i tonici grantuju vam da će vaša koža biti čista i osvežena.

2. Oči
Koža oko očiju je delikatna i zahteva posebnu negu. Novage kreme za područje oko očiju su bez mirisa i specijalno formulisane da isporučuju naše moćne tehnologije u ovu delikatnu oblast.

3. Jačanje
NovAge serumi i esencije imaju lagane, svilenkaste formulacije, koje su kreirane tako da se brzo i efikasno apsorbuju kako bi isporučile naše moćne tehnologije i pomogle u povećanju efekta vaših dnevnih i noćnih krema.

4. Hidratacija
NovAge dnevne i noćne kreme osiguravaju esencijalnu hidrataciju zajedno sa ciljanim tehnologijama protiv starenja. Dnevne kreme obezbeđuju dodatnu zaštitu od spoljašnjih agresora, dok noćne kreme pružaju dodatnu negu dok spavate.