Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu
  1. Početna
  2. Štampa
  3. Saopštenja za medije
  4. Oriflame SkinExpert aplikacija

Oriflame SkinExpert aplikacija

Oriflame vam predstavlja novu aplikaciju za negu kože, Skin Expert za iOS i Android, koja je osmišljena kao podrška u preporučivanju napredne nege kože zasnovane na specifičnim izazovima i potrebama kože. Aplikacija je razvijena u saradnji sa Oridermom, našim alatom za kliničko testiranje u našem centru za istraživanje i razvoj, na osnovu autentičnih tvrdnji i procena stvarnih rezultata kao i na osnovu nalaza naše Age Reflect*studije.

Zahvaljujući saradnji naših stručnjaka u našem istraživačkom centru, našem globalnom timu za online marketing i timu za marketing proizvoda, kao i testiranju koje je sprovelo 1200 ljudi u 15 različitih zemalja, sada smo spremni za objavljivanje ove aplikacije - i osećaj je sjajan!
Marcus Fogel, senior direktor Global Online, Oriflame

Oriflame SkinExpert aplikacija podiže konsultacije za negu kože na sledeći nivo. Znamo da potrošači veruju u ličnu preporuku kada traže optimalno rešenje za negu kože, zbog toga se osećaju sigurnije kada biraju proizvode. Zato želimo da osnažimo naše konsultante kako bi se osećali sigurno prilikom vođenja konsultacija, dajući im pouzdan alat koji im pomaže da naprave objektivne preporuke.

SkinExpert aplikacija je zasnovana na tom uvidu i dizajnirana je tako da donese konsultantima kredibilitet i pomogne im u tome da preporučeni proizvodi odgovaraju potrebama kupaca.

Potrošačima može biti neprijatno da razgovaraju o izazovima i zaštiti kože, naročito ako su povezani sa uzrastom, ali SkinExpert uklanja tu neugodnost tako što deluje kao treća osoba u razgovoru sa potencijalnim kupcem.
- Melina Galeadi, globalni senior menadžer komunikacija, Oriflame

Osim što konsultacije i preporuke čini preciznijim i i efikasnijim, aplikacija omogućava konsultantu da planira svoje poslovanje i prati potrošače kako bi mogao da im pruži visokokvalitetnu uslugu zajedno sa visokokvalitetnim proizvodima.

* Age Reflect je jedinstvena, detaljna naučna studija o starenju kože, koja je obuhvatila skoro 1000 žena, a sproveo ju je Oriflame.

Osnovana 1967. godine, Oriflame je kompanija za lepotu koja se bavi direktnom prodajom u više od 60 zemalja. Njen široki portfolio švedskih inovativnih proizvoda za lepotu inspirisan prirodom plasira oko 3 miliona nezavisnih Oriflame Konsultanata, zahvaljujući čemu godišnja prodaja iznosi oko 1,2 milijarde eura. Poštovanje prema ljudima i prirodi spada u Oriflame-ove principe poslovanja i ogleda se u njegovoj socijalnoj i životnoj politici. Oriflame podržava brojne dobrotvorne organizacije širom sveta i suosnivač je Svetske fondacije za decu. Oriflame je švajcarska grupacija kompanija koja se nalazi na berzi Stockholm Stock Ekchange. Za više informacija o Oriflame-u, posetite www.oriflame.com.