Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Utisci Lidera

Svake godine vodimo Oriflame Lidere na savršenu destinaciju gde proslavljamo uspeh i kreiramo uspomene koje se pamte čitavog života. Pročitajte kako su se ove godine na Kosu proveli učesnici iz Srbije i uverite se da su naši Menadžerski seminari zaista nešto posebno. Neka vas inspirišu njihove priče da pakujete kofere za Tursku 2020!

 

Malo je u jednoj ili dve rečenice reći utiske  sa Menadzerskog seminara,ali hajde pokušaću. Da li je teško stići do Menadžerskog seminara? Ne, nije iz mog iskustva. Kvalifikacije sam gledala kao izazov, i to mi je bila zanimljiva igra sa samom sobom, suštinski ništa ne moram, ali moja ličnost mora da vidi kolike su granice i mogućnosti. Zatim je ta igra prešla na viši nivo, odnosno planiranje. Iz te igre sam naučila lekcije o ciljevima, planiranju, timskom radu i najvažniju lekciju o pomeranju sopstvenih granica.

Poseban doživljaj: Pozitivna energija, osmesi, spontanost, otvoreni umovi, zahvalnost, motivacija, a najveći utisak na mene je ostavilo umeće radovanja tuđem uspehu i sposobnost da svoj uspeh podeliš sa drugim ljudima. To mogu samo posebni ljudi. Zato i jesu tu.

Vesna Mijić

Do Kosa je bilo uzbudljivo, prvi put sam letela avionom. Na Kosu je bilo nestvarno. Celokupna organizacija je bila na zavidnom nivou. Konferencijski dan sa konfetama je bio ostvarenje snova mnogih od nas. Hvala Oriflame za 4 divna dana.

Marija Đorđević

Izazov za Menadzerski seminar je bio veliki. Ne mogu reći da je bilo lako, ali kad imate jaku želju i volju sve prepreke se prebrode. Ono sto se doživi i oseti na putovanju ne može se rečima opisati. Energija koja je vladala na Kosu je nesto fascinantno. .. Oriflame je tu da ispuni sve naše želje i snove. 😊

Jovana Rančić

Pogledajte video naših Liderki sa Kosa i uverite se u sjaj Menadžerskog seminara!