Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Vaš lični beauty savetnik

Jedna od najvećih prednosti VIP kupaca jeste povezivanje sa vašim ličnim beauty savetnikom, Oriflame stručnjakom koji može da odgovori na svako pitanje - u bilo koje vreme! Oriflame stručnjaci su Nezavisni Brend partneri, zadovoljni potrošači Oriflame proizvoda, koji promovišu naše proizvode i brend i zajedno sa nama grade sopstveni biznis.

Kako funkcioniše?

Dobijate samo prave savete

Sada možete zaustaviti beskrajnu pretragu po internetu za dobrim beauty savetima. Vaš lični beauty savetnik će uvek koristiti svoje lično iskustvo poznavanje naših proizvoda – kao i nege kože i zdravlja – kako bi vam svaki put pružio prave smernice i savete.

Poručite uvek prave proizvode

Sa toliko nijansi, efekata i prednosti, previše je lako zbuniti se kada kupujete kozmetičke proizvode. Zato recite zbogom lošim kupovinama i konkaktirajte svog stručnjaka da vam preporuči tačno one proizvode koji će vam najbolje odgovarati.

Izgradite lep odnos

Vaš lični beauty savetnik je stručnjak za Oriflame proizvode. Sada samo treba da postane ekspert i za vaše potrebe i ono što vi najviše volite. Kako se budete upoznavali, vaš savetnik će moći bolje da vam pomogne da postignete svoje dugoročne ciljeve lepote i zdravlja.

Najčešće postavljena pitanja

Kako se možete povezati sa vašim ličnim beauty savetnikom?

Šta ako ne želim ličnog beauty savetnika?

Kako da kupim proizvode koje mi preporuči moj lični beauty savetnik?

Šta ako već poznajem Oriflame Brend partnera i želim da mi on bude lični beauty savetnik?