Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu
Brza porudžbina
0 proizvod(a) u korpi
Poeni koje možete iskoristiti u

MAKEUP WIZARD VAŠA VIRTUELNA ŠMINKERNICA

Želite da isprobate novu senku za oči? Ili pronađete savršenu nijansu ruža? Onda je Makeup Wizard prava stvar za vas. Uz ovu aplikaciju na vašem pametnom telefonu, razvijenu ekskluzivno za Oriflame, možete isprobati nove izglede virtuelno i videti rezultate odmah – jednim pogledom u ogledalo.

Korišćenjem kamere vašeg telefona, Makeup Wizard vam omogućava da virtuelno isprobate kompletnu kolekciju The One proizvoda. I ne samo na fotografiji već i na licu onako kako se prikazuje na vašoj kameri – u realnom vremenu!

 

Odmah ćete videti da li je mačkasti izgled očiju koji ste oduvek hteli da probate baš za vas. Ili da li je koralna umesto crvene boje, idealna nijansa ruža za vas. Kada pronađete izgled koji volite možete poručiti proizvode direktno putem aplikacije. Takođe, ukoliko niste 100% sigurni u vezi izgleda možete ga podeliti na vaše profile na društvenim mrežama i pitati prijatelje za mišljenje.

 

Testiranje novih izgleda, isprobavanje novih kombinacija boja i trendova nikada nije bilo lakše. 


KREIRAJTE SOPSTVEI ILI ISPROBAJTE NEKI OD NAŠIH IZGLEDA

Svi The One proizvodi su dostupni za testiranje, pružajući vam besplatno mogućnost da kreirate sopstveni fantastičan izgled.

PORUČITE DIREKTNO

Jednom kada ste se odlučili za izgled ili proizvod možete ga dodati u vašu korpu i nastaviti ka Oriflame sajtu kako biste finalizirali vašu porudžbinu bilo putem vašeg Oriflame konsultanta ili kreiranjem sopstvenom Oriflame naloga. Nema više potrebe za zapisivanjem sopstvene liste za kupovinu.

PODELITE VAŠ MAKEUP WIZARD IZGLED

Dovoljno vam se dopao izgled da biste ga podelili? Ili želite da čujete tuđe mišljenje? Makeup Wizard vam omogućava da podelite vaš odabrani izgled na svim kanalima društvenih mreža, uključujući Facebook i Instagram. 

 

 

Šminkanje nikada nije izgledalo ovako dobro!

PREUZMITE APLIKACIJU