Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu
Brza porudžbina
0 proizvod(a) u korpi
Poeni koje možete iskoristiti u

DOŽIVITE SVOJE SNOVE

O Menadžerskom seminaru 2019

Da li ste znali da vaše poslovanje u Oriflame-u može da vas odvede na neke od najlepših destinacija na svetu? Da, istina je! U Oriflame-u ćete imati priliku da se kvalifikujete za prisustvo na mnogim uzbudljivim događajima i destinacijama iz snova.

 

U 2019. Oriflame putuje na grčko ostrvo Kos na neverovatni Menadžerski seminar! Smešteno u Egejskom moru, Kos je ostrvo neverovatne lepote, sunčanih plaža i prelepih pejzaža. Predstavlja savršenu scenografiju za naš seminar.

Tokom događaja, Lideri iz cele Evrope će uživati u inspirativnim poslovnim sastancima, uzbudljivim proglašenjima novih titula, dragocenim idejama za rast poslovanja, nezaboravnim žurkama i fantastičnim zabavama. Menadžerski seminar predstavlja ekskluzivnu priliku da upoznate nove ljude, da se razvijate kao Lider i da se pritom sjajno zabavite. A to je tek početak!

 

Započnite vaše kvalifikacije sada i pridružite nam se na Kosu u maju 2019! Ulogujte se u vaš Oriflame nalog za više detalja o Kosu i kvalifikacijama za seminar. Ako ste novi u Oriflame-u, još uvek imate šanse da putujete na Kos! Započnite vaše fantastično putovanje tako što ćete se registrovati ovde: https://rs.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant

ZANIMLJIVE ČINJENICE O KOSU

Obilje plaža

Kos se smatra ostrvom sa skoro najvećim brojem plaža na Mediteranu u odnosu na dužinu obale.

Ostrvo biciklista

Gde god da se zaputite na Kosu, videćete ljude na biciklima. Lokalci više vole ovaj način prevoza kada idu na posao, na plažu ili po gradu.

Najbliže komšije

Obala Turske se vidi sa Kosa i udaljena je samo 45 minuta vožnje brodom.

DA LI STE ZNALI?

POPULACIJA NA KOSU

KOLIKO JE DUGA OBALA?

KOJI JE GLAVNI GRAD KOSA?

PSALIDI PLAŽA

LEKAR HIPOKRAT JE SA KOSA

ŠTA ZNAČI IME KOS