HairX шампон за суво прање и већи волумен косе
Brzo poručivanje
Dok traju zalihe HairX HairX шампон за суво прање и већи волумен косе
749,00 Din
HairX шампон за већи волумен
Brzo poručivanje
Dok traju zalihe HairX HairX шампон за већи волумен
529,00 Din
HairX шампон за већи волумен – џамбо величина
Brzo poručivanje
Dok traju zalihe HairX HairX шампон за већи волумен – џамбо величина
749,00 Din
HairX sprej za oblikovanje i veći volumen kose
Brzo poručivanje
HairX HairX sprej za oblikovanje i veći volumen kose
529,00 Din 749,00 Din