Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu
  1. Zašto su nam potrebne
  2. Kozmetički proizvodi
  3. Dodatni pribor
  4. Wellness proizvodi


1. Zašto su nam potrebne?

Šifra serije sadrži informaciju o tome kad je proizvod proizveden. Takođe, sadrži i informaciju o tome ko je i gde napravio proizvod. Ukoliko se ustanovi greška u kvalitetu proizvoda koristimo šifru serije kod kako bismo pronašli uzrok greške i što je veoma bitno, zaustavili dalju distribuciju proizvoda koji ima istu grešku. To je razlog zbog kog vas molimo, kod predaje reklamacije, nemojte izostaviti šifru serije, kako bi naša usluga mogla biti potpuna.


2. Kozmetički proizvodi

Šifra serije sadrži 4 ili 5 karaktera, kombinacija slova i brojeva. Primer: LD7P1. Šifra serije se se razlikuje od označava roka trajanja (EXP DATE ili samo EX(P). Na donjoj slici nalaze se primeri lokacija šifre serije na različitim vrstama kozmetičkih proizvoda.

Batch code

3. Dodatni pribor

Šifra serije sadrži 4 ili 6 karaktera, kombinacija slova i brojeva. Primer: 401CA5. Na donjim slikama možete videti primer lokacije šifre serije na dodatnom priboru.

Batch code

4. Wellness proizvodi

Šifra serije sadrži 4 do 12 karaktera, kombinacija slova i brojeva. Primjer: MA9H5 ili CM91384811Z4. Na donjim slikama nalaze se primeri lokacije šifre serije za Wellness proizvode.

Batch code