Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Ne volite rad u kancelariji? Uz nas radite od kuće!

Oriflame je jedna od retkih kompanija koja nudi ekskluzivnu priliku rada od kuće. To je zaista poput posedovanja sopstvenog biznisa, ali bez investiranja koji je najstresniji deo.

Dakle, ako ste komunikativna osoba ova vrsta biznisa savršena je za vas. Uvek ćete upoznavati interesantne ljude i nikada vam neće biti dosadno.

Više od toga, ukoliko provodite vreme na Facebooku, bićete više nego zadovoljni kada shvatite da ovog puta možete zaraditi novac od provođenja vremena online.

Kao što smo ustanovili, ne volite da provodite vreme u kancelariji. Šta kažete na neki moderan kafić ili novi restoran u gradu ili možda opuštajući parkovi? Možete planirati vaš sastanak gdegod želite i gde se osećate prijatno, kako vi tako i vaši klijenti. Ponesite Oriflame kataloge, materijale i uzorke za uživanje u sastanku. Ako se vi osećate dobro veća je verovatnoća da će se upravo i vaši klijenti osećati isto. A ko nije opušten kada priča o lepoti?

Sve što je potrebno da uradite jeste da se pripremite i fokusirate na cilj: postignite dogovor i napravite pauzu! Ili idite u kupovinu. Vi odlučite, imaćete uvek dovoljno vremena ukoliko ste efikasni.