Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu
Brza porudžbina
0 proizvod(a) u korpi
Poeni koje možete iskoristiti u

Kako da započnete sopstveni biznis

Sve velike promene počinju malim koracima! Jednog dana, jedna odluka i mala, jednostavna akcija mogu napraviti razliku!

Ukoliko želite da radite samostalno, organizujete sopstveno vreme kako vi to želite, imate vremena za studije, prijatelje, putovanja i hobije, onda počnite već danas! Nećete se osećati drugačije sutradan. Kako biste bili potpuno spremni za promenu, racionalizujte ovu odluku korak po korak i sagledajte sve aspekte koju ona uključuje.

Izaberite dirketnu prodaju za početak

Zašto? Zato što su neki pametni ljudi to već uradili! Vaše ulaganje biće minimalno zato što je brend veoma poznat i imaćete više šansi da uspete. Morate se fokusirati na ličnu prodajnu strategiju i integrisati je u globalnu i tako….postati uspešan preduzetnik!

Napravite plan

Odredite datum kada ćete početi i prve korake koje ćete preduzeti. Napravite strategiju za prva 3 meseca i odredite ciljeve, izvore koje ćete uložiti ( vreme i novac), zatim na osnovu toga napravite dnevni raspored.

Pronađite ključne ljude za vaš posao

Da, to je veoma važno. Napravite listu potencijalnih klijenata ili partnera. Zatim razmislite o tome šta želite od njih i na koji način želite da im priđete sa ponudom.

Promovišite svoj biznis

Na početku morate biti pametni kada je u pitanju vaš plan promocije. Dobre ideje će se uvek prodavati. Ne morate da investirate u plaćeno oglašavanje ali morate biti povezani. Neka vaš biznis bude online i iskoristite prednosti svih besplatnih društvenih mreža ( Facebook, Instagram, Pinterest). I ne zaboravite: kreativnost izaziva želju da se isti sadržaj podeli a to je sve što vam je potrebno. Koristite fotografije, lične savete i argumente za vaše izjave. Postići ćete vidljivost vrlo brzo!

Probni period od 6 meseci

Nemojte sebi postavljati preveliki pritisak. Budite dosledni i pratite strategiju vašeg programa, ali sačekajte da ceo period prođe kako biste videli rezultate. Na početku stvari se menjaju iz dana u dan. Ostanite motivisani na kraju probnog perioda i procenite rezultate.

Ne zaboravite, sjajne ideje počinju odvažnim stavom! Napravite razliku već danas!