NovAge

NovAge se fokusira na znake starenja koji su zaista bitni. Kao inovativan, višenamenski brend, ima kolekcije za ciljano delovanje na vaše potrebe kože. Rezultat je AgeReflect, jedinstvene naučne studije o starenju kože. Odaberite kolekciju koja odgovara vašoj koži i užvajte u njenim blagodetima.
NovAge

Otkrijte prednosti NovAge kolekcije

To nisu vaše godine, to je odraz kako brinete o sebi

Kada je Oriflame sproveo AgeReflectTM jedinstvenu naučnu studiju o starenju kože na skoro 1000 žena, otkrili smo da kod 4 od 5 žena njihov izgled ne odražava njihove godine jer izgled kože diktira procenu starosti a proces starenja kože kod svake žene je individualan. Istražujući brojne znakove starenja, definisali smo 12 znakova koja imaju najveći uticaj na percepciju godina.

NovAge deluje na znakove starenja ublažavajući ih i pomažući njihovom odgađanju od kreiranja kroz kompletnu rutinu. Od prevencije znakova starenja do najdubljih bora, NovAge je sa vama tokom celog anti-ageing procesa. Svaka kolekcija osnažena je naprednim tehnologijama i prirodnim ekstraktima ćelija biljaka, i dokazana kliničkim studijama.