SAČUVAJTE PRIRODNU RAVNOTEŽU!

Da li imate normalan tip kože? Blago vama! Koliko god da je lako negovati normalan tip kože, čak i njoj je potrebna kvalitetna hidratacija uz moćnu kombinaciju organske aloje i kokosove vode. To je pravi energetski koktel za svežinu, blistavost i savršen izgled tena!

ŠTA JE NOVO

ORGANSKA ALOJA VERA - OSVEŽENJE

Njeni raskošni zeleni listovi sastoje se 95% od vode, što objašnjava na koji način opstaje u vrelim klimatskim uslovima. Osim što hidrira poznata je po umirujućim i antioksidantnim svojstvima.

Još jedna sjajna činjenica? Organski ekstrakt aloja vere u Love Nature kolekciji je osušen i samleven u prah. Ovaj proces pomaže da se bolje sačuvaju blagotvorna svojstva ove biljke i dobar je po okolinu jer se smanjuju gabariti sastojaka u transportu.

ORGANSKA KOKOSOVA VODA -HIDRIRANJE

Deluje kao humektant i pomaže vašoj koži da privuče i zadrži vodu. Ipak, ovaj super sastojak pospešuje i rehidrataciju čineći da vaša koža duže bude sveža!

KAKO KORISTITI?

  • Love Nature osvežavajući tonik sa alojom i kokosovom vodom - tonira, priprema i osvežava
  • Love Nature osvežavajuća krema za čišćenje sa alojom i kokosovom vodom - uklanja šminku bez isušivanja kože
  • Love Nature osvežavajuća 2 u 1 maska i piling sa alojom i kokosovom vodom - ulepšava izgled pora i čisti ih
  • Love Nature osvežavajući gel za područje oko očiju sa alojom i kokosovom vodom - može se koristiti sa svim drugim Love Nature kolekcijama
  • Love Nature hidratantna krema za lice sa alojom i kokosovom vodom - momentalno osvežava i hidrira