Izbor naših urednika

Ono je vreme u godini kada imamo puno poklona da kupimo i želimo da svi oni znače nešto osobama kojima ih darujemo. Kako bismo vam dali malo inspiracije, naši urednici širom sveta dele sa vama šta će oni pokloni svojim najbližima i kako će proslaviti praznike.

Fatima Delachica, Beauty urednica Latinska Amerika
Kako ćete slaviti? U Meksiku božićno veče slavi se sa prijateljima i razumenju se ‘tajni deda mraz’ pokloni. Mi proslavljamo žurkom koja se zove ‘posada’ (fantastična je!), jedemo ‘tamales’ i pijemo ‘ponche’.

Za koga kupujete poklon? Moju najbolju prijateljicu Mónicu.

Šta ćete joj pokloniti?

I will give her a Collectable Tote and a  Šejker. Mislim da je to odlična kombinacija zato što ona voli da bude fit i zdrava, i na ovaj način, svoj šejker može nositi svuda sa sobom!

 

Sandra Maric, Beauty urednica Zapadna Evropa
Kako ćete slavitiU Stokholmu, tradicionalnom božićnom ‘smorgasboard’ večerom sa porodicom. U tri sata običaj je u Švedskoj da se gleda Disney božićni special na televiziji u krugu porodice.

Za koga kupujete poklon? Moju decu.

Šta ćete joj pokloniti? Moja deca su opsednuta dizni filmom Frozen tako da ću im, pored igračaka, pokloniti Oriflame Disney Frozen 2u1 šampon & regenerator.

 

 

Kirill Kutalov, Beauty urednik Russia i C.I.S 

Kako ćete proslaviti? S obzirom da ne slave svi Božić u Rusiji, 


Nova Godina je veliki događaj. Moj omiljeni način da provedem novogodišnje veče je da budem sa prijateljima, idem sa jedne žurke na drugu, završavajući veče kasno (ili veoma rano sledećeg jutra?) Počinjemo kod kuće razmenom poklona a onda počinje rokenrol!

Za koga kupujete poklone? Za najbliže osobe

Šta ćete im pokloniti? Ecollagen set za negu kože će biti moj način da pokažem koliko mi znače.

 

Adelina Toma, Beauty urednica Centralna Evropa  

Kako ćete proslaviti? Ja sam tradicionalista u srcu i, iako svake godine u ovo vreme sanjam o toplijim destinacijama, uvek završim proslavom kod kuće, u krugu porodice i najbližih prijatelja. Takvo okupljanje volim najviše! 

Za koga kupujete poklon? Ove godine ću birati poklon za brata, uvek težak posao za mene.

Šta ćete mu pokloniti? ?

S obzirom da je uvek u pokretu, na putovanju ili sastancima, planiram da mu poklonim klasičan  Black sat –sa tim ne možete pogrešiti! Sigurno ću dodati i malo slatkiša. 

 


Tekst: Fotografije: Shutterstock