7 pravila nege tokom zime

Da li je zima najproblematičniji period za vašu kožu? Ne brinite, naša urednica Jeanette Olsson, odabrala je za vas sedam proizvoda koji će vam pomoći da izađete na kraj sa zimom. Pogledajte celu listu.

1. SKINPRO UREĐAJ ZA ČIŠĆENJE KOŽE

Možda vam se čini kontraproduktivno da dubinski čistite isušenu kožu, ali potrebno je da se otarasite mrtvih ćelija kože kako biste sprečili pojavu nesavršenosti i umoran izgled kože. Četkica za čišćenje nežno masira kožu i istovremeno efikasno uklanja nečistoće i ostatke šminke. Važno je samo da posle dobro hidrirate lice!

2. ECOBEAUTY ULJE ZA ČIŠĆENJE

Suva koža se može izbeći i uz pomoć negujućeg ulja za lice. Sa organskim ekstraktima pamuka i arganovog ulja EcoBeauty ulje za lice bogato je i raznim drugim uljima koja sadrže esencijalne nutrijente koji obnavljaju i neguju kožu. To je sjajan dodatak za vašu dnevnu rutinu!  

 

3. NOVAGE INTENSE SKIN RECHARGE NOĆNA MASKA

Noćna maska je još jedan sjajan način da obogatite svoju dnevnu rutinu nege. Dubinski obnavlja i hidrira kožu u fazi kada koža na to najbolje reaguje. Savršena je za umornu kožu tokom zime kada joj je potrebna efikasna nega brzog dejstva!

 

4. NOVAGE NUTRI6 ULJANE KAPSULE ZA LICE

Želite malo dodatne nege za kožu? Preporučujemo vam da koži priuštite jednomesečni tretman NovAge Nutri6 uljanim kapsulama za lice. Sadrže šest vrsta ulja bogatih masnim kiselinama, lipidima, antioksidantima, vitaminima i mineralima, koja deluju u sinergiji, kako biste duboko nahranili i zaštitili kožu.

 

5. TENDER CARE UNIVERZALNI BALZAM

Večiti favorit, univerzalni balzam dobro dođe u svakoj torbi. Univerzalni balzam, pomaže vam i poboljšava teksturu vaše kože i štiti je od isušivanja. Najbolje u svemu je to ga možete staviti bilo gde na kožu. Pogledajte 3 načina upotrebe univerzalnog balzama!

 

6. SOFTCARESS ZAŠTITNA KREMA ZA RUKE I NOKTE

Nije samo vaše lice pod uticajem hladnog vremena. Mnogi od nas se takođe bore sa suvoćom ruku i krti noktima tokom zime. SoftCaress zaštitna krema za ruke i nokte je savršeno rešenje. Sadrži ulje makadamijskog oraha, koje hidrira vaše ruke i nokte a ne ostavlja masan osećaj.

 

7. MILK & HONEY NEGUJUĆA KREMA ZA RUKE I TELO

Priuštite svom telu još malo luksuzne nege sa kremom za telo koja intenzivno neguje kožu i hidrira je tokom celog dana. Ulepšaće vam dan!

Tekst: Fotografije: Getty Images