5 kozmetičkih proizvoda koje možete koristiti na više načina

Neki proizvodi mogu se koristiti na više načina. Pročitajte ovaj tekst da biste saznali koji su to najpraktičniji proizvodi koje naša urednica Gosia Ulaska obožava!

1. 3 u 1 ruž za usne

 Balzam za usne, sjaj i ruž kada ih nanesete jedan po jedan daju savršen izgled usana.  A zamislite da imate sva tri proizvoda u jednom? Probajte The ONE Triple Core ruž za usnei dobićete negovan, blistav izgled usana i savršen intenzitet boje u jednom pokretu!

2.Univerzalni balzam

Popularna formula pčelinjeg voska i vitamina E uuniverzalnom balzamu može vam poslužiti na više načina! Možete ga koristiti kao balzam za usne, kremu za ruke, hidratantnu kremu za telo, a kada pomešate sa bojom može biti čak i senka za oči! Pogledajte još primena ovde.

3. Ulje za telo

 Ulja imaju mnogostruku upotrebu, a ulje može se koristiti za celo telo od glave do pete.  Nanesite ga na krajeve kose pre šampona kako biste poboljšali teksturu kose. Dodajte ga u kupku za bolju hidrataciju. I na kraju, zar nije masaža sa mirisnim uljem najlepši užitak?

4. Sjaj za usne

 Ako volite laganu šminku tokom leta, sjaj za usne mora biti među vašim omiljenim proizvodima! A ako volite i da vaša torba bude lagana za nošenje, onda je možete rasteretiti tako što ćete umesto da nosite i rumenilo i senku koristiti vaš sjaj za usne u te svrhe! Sjaj će takođe učiniti da vaše usne izgledaju punije ako ga nanesete na sredinu usana.

5. Puder za lice

 Obično nanosimo puder u prahu kada želimo mat izgled ili kako bismo sakrili nesavršenosti kože. Ako želite da fiksirate ruž za usne nanesite malo pudera u prahu posle prvog sloja ruža, pa potom nanesite još jedan sloj ruža – mnogo će duže trajati!

 

Tekst: Fotografije: Oriflame