Izbor urednika: Romantični pokloni za svaki budžet

Iako svi imamo različite definicije “romantičnog”, davanja poklona – velikih ili malih –generalno se smatra lepim načinom da iskažete privrženost. Ukoliko tražite poklon koji će reći “stalo mi je”, naši urednici će vam ponuditi malo inspiracije.

Sitnica koja će pokazati da vam je stalo 

Ne moraju svi pokloni označavati neki događaj, ponekad je lepo pokloniti nešto nekome bez posebnog razloga. 

Za njega:Možda delite proizvode za tuširanje – koji imaju žensku mirisnu notu jer ih vi kupujete. Zašto mu ne bi poklonili nešto što će biti samo njegovo? North for Men sredstvo za kupanje će mu pružiti neverovatno, osvežavajuće iskustvo.

Za nju: Cveće i čokolada su precenjeni. Ukoliko joj zaista želite pokazati da vam je stalo onda joj morate pokloniti jedan od proizvoda iz The ONE kolekcije. 


Godišnjica vam je

Poklon za godišnjicu mora balansirati između romantičnog, ali ne i otrcanog, i funkcionalnog ali i estetski ugodnog. 


Za njega: Zajedno ste već godinama i planirate još puno da ih tako provedete. Zbog toga ste pokazali interes za njegovu negu kože. Zašto mu ne pokloniti set za negu kože koji će sadržati sredstvo za pranje lica, kremu za područje oko očiju i hidratantnu kremu? Za one koji imaju malo više iskustva s negom kože, SkinPro uređaj za pranje lica će biti savršen dodatak koji će obožavati.

Za nju: Najintimniji poklon koji postoji – parfem. Čak i najbliskiji partneri se muče sa odabirom pravog mirisa, zbog čega preporučujemo klasičan izbor. Ekskluzivne mirisne note Essenza parfema će zasigurno oduševiti vašu partnerku.

''Ne moraju svi pokloni označavati neki događaj, ponekad je lepo pokloniti nešto nekome bez posebnog razloga. ''Srećan Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih zahteva pažljivo odabran poklon sa dodirom humora. 


Za njega:Ukoliko ne znate šta da poklonite vašem momku za Dan zaljubljenih, zašto mu ne poklonite usne savršene za ljubljenje uz Tender Care zaštitni balzam? 


Za nju: Za opušten poklon koji je pun pažnje preporučujemo zavodljivi miris Love Potions Secrets. Nijedno od vas dvoje mu neće moći odoliti.

Stvarno, stvarno mi se sviđaš

Kada niste još u “volim te” fazi, ali biste mogli uskoro biti.

Za njega:Koji je bolji način da mu kažete “sviđaš mi se” od poklona dobrog zdravlja? WellnessPack za muškarce sadrži Omega3, Astaksantin i multivitamine posebno formulisane za muškarce. 

Za nju: Mudri muškarci znaju da je put do ženskog srca kroz njenu kozmetičku torbicu. Pošto svaka žena voli da joj se ugađa, zašto joj ne poklonite Eleo masku za kosu? To je dodir luksuza u kojem može uživati kod kuće. 


Veliki Gest

Postoje mali pokloni iznenađenja i postoje veliki romantične gestovi – ovi pokloni će se pozabaviti ovim drugim.
Za njega: Pokloniti mu toaletnu vodu je krajnji znak povezanosti. Na kraju krajeva poklanjate mu nešto što će nositi ceo dan. Želite da vaš muškarac miriše moderno i sa stilom, Giordani Gold Notte je savršen izbor za vas.

Za nju: Pokažite joj koliko je volite setom za negu kože. Bez obzira koje su njene potrebe kože, postoje praktično upakovani setovi za svaku opotrebu. Možda će biti potrbno malo raspitivanja pre kupovine, ali ona će biti oduševljena ovim proizvodima – i vama, naravno. 

Tekst: Fotografije: Oriflame