Najnoviji trend: CC krema…za kosu!

Do sad ste već upoznati sa CC kremama za kožu, ali jeste li čuli za CC kremu za kosu? Obnavlja, neguje i štiti kosu – šta je CC krema:

Šta je CC krema za kosu?

Baš kao i CC krema za kožu ovo je multifunkcionalni proizvod sa obećavajućim rezultatima. Dostupna je kao balzam, krema ili sprej. Ideja iza ovog proizvoda je da treba da zameni sve ostale proizvode za negu kose – celokupna nega u jednom proizvodu, zvuči neverovatno?


Kako deluje?

To je proizvod koji se ne ispira i koji deluje na kosu sa10 blagotvornih dejstava. Na isti način kako BB i CC Kreme za kožu hidriraju, blokiraju UV zračenje i bore se protiv starenja, krema za kosu donosi kompletnu negu kose u jednom proizvodu. Možete očekivati sastojke poput Omega3 masnih kiselina, antioksidanata, UV filtera i prirodnih ulja, da navedemo samo neke. 


CC krema bi trebala da pruži hidrataciju i potpunu kontrolu nad kosom, kao i zaštitu od pucanja. Takođe bi trebale da daju volumen, zaštitu od toplote i oštećenja, zaštitu od ispucalih vrhova – i to sve u jednom proizvodu.


Koji aktivni sastojak ne smem da propustim?

Omega masne kiseline koje ne samo da štite naš organizam nego to čine i za našu kosu. Dubinski je neguju i hidriraju i čine lakšom za oblikovanje, Takođe prodiru u koren kose i jačaju je iznutra što sprečava pojavu ispucalih vrhova. Zato preporučujemo Omega masne kiseline kao obavezan aktivni sastojak kao i UV filtere.  


Zašto mi je potrebna?

Jednostavno je: Smanjite negu kose na samo jedan korak. Zaposlene žene (i muškarci) će uživati u nezi kose u jednom koraku – sigurni smo.


Tekst: Fotografije: Fotolia