Sedam aplikacija za lepotu koje su potrebne svakoj devojci

Lako je izgubiti se u poplavi mobilnih aplikacija. Toliko ih je da traženje i skidanje one koja nam je zaista potrebna može biti pravi izazov. Kako bismo vam pomogli, odabrali smo naših omiljenih sedam za napredovanje u “igri” lepote.

1. Mirror

Tokom onih dana kada zaboravite kod kuće svoje malo ogledalo, “Mirror” će biti vaša odabrana aplikacija. Bolje nego prednja kamera na vašem mobilnom telefonu (obećavamo), koristi poboljšano osvetljenje kako bi vaš odraz bio jasniji – savršeno za korekciju šminke “u pokretu”.

2. Make-up Wizard

Zahvaljujući aplikaciji Make-up Wizard, ne morate više probati proizvode na koži nadlanice.  Umesto toga, ova aplikacija omogućava nanošenje senki za oči, ajlajnera, maskara, ruževa i drugih proizvoda, jednostavno koristeći kameru mobilnog telefona. Jednom kada prevaziđete momenat čuđenja kod virtuelnog probanja šminke, moći ćete I da poručujete proizvode direktno sa aplikacije. Preko  50,000 korisnika za dva meseca ocenilo je ovu aplikaciju prosečnom ocenom 4.5!

Korisnici Android operativnog sistema mogu skinuti Makeup Wizard aplikaciju besplatno  ovde ili preko iTunes-a, takođe besplatno ovde.

3. Sun Coach

Ova sofisticirana mobilna aplikacija dizajnirana je da prognozira UV zračenje u celom svetu. Sve što treba da uradite je da unesete destinaciju za koju želite da proverite stepen UV zračenja i aplikacija će vam dati prognozu. Takođe će vam ponuditi savete u vezi zaštite od sunca!

4. iDrated

Svi znamo da je unošenje dovoljnih količina vode osnovno ako želimo da nam telo bude zdravo a koža blistava. Ako imate problem da odmerite koliko vode treba da unosite tokom dana,  iDrated aplikacija je prava stvar za vas. Ona izračunava koliko vode je tačno potrebno vašem organizmu, u odnosu na pol i težinu, a omogućava i da unesete popijene količine kako biste imali evidenciju da li ste ispunili dnevni unos; možete čak postaviti i alarm koji vas upozorava da popijete vodu!

5. Pinterest

Ako nas pitate, nikada ne možete imati “višak” insiracije. Pinterest vam omogućava uvid u vašu galeriju, a možete i da kreirate sopstvene “galerije” raspoloženja i da delite inspirativne fotografije sa društvom. To je sjajno mesto na kome možete naći savete u vezi lepote i trendova. Pratite Oriflame ovde.

 

6. Pedometer

Stručnjaci u oblasti zdravlja preporučuju da dnevno napravimo 10,000 koraka, ali mi prosečno napravimo samo 3000 do 4000 – daleko ispod preporučenog broja! Korišćenje aplikacije Pedometer može pomoći u postizanju zadatog cilja prateći potrošnju kalorija, razdaljine koje prelazite I njihove nagibe – ovo moraju imati ljubitelji velnesa.   


7. BeautyPlus

Za nas, vi ste uvek lepi! Ali ukoliko mislite da je vašim selfijima potrebna “dorada”, mi vam preporučujemo aplikaciju BeautyPlus, sa preko 70 miliona korisnika širom sveta. Upotrebite trikove tako poznate u svetu blogova – filtere I alate za korigovanje fotografija, koji su dostupni u ovoj besplatnoj aplikaciji. A kada fotku postavite na Instagram, zašto da nas ne “zapratite” @oriflame – vidimo se tamo!

Tekst: Fotografije: Getty images