3 frizure za prazničnu sezonu koje morate da isprobate

Već su počele da vam pristižu pozivnice za proslave, što znači da je vreme da uskočimo u večernje haljine i plešemo do zore! Uz ove tri frizure, možete sigurno da provedete ovaj period u stilu.

DUGA KOSA - DIVNE KOVRDŽE
Videli smo mnogo kovrdža na modnim revijama za sezonu jesen/zima 2016. I obožavamo ih! Prirodne kovrdže, veliki talasi ili glamurozne lokne su moderne, i pružaju vam neograničene opcije. Odlične su i za upotpunjavanje izgleda za zabave! Treba vam savet kako da postignete ovaj izgled? Kliknite OVDE za korak-po-korak vodič.

KOSA DO RAMENA - PRELEPA PUNĐA
Niske punđe su se vratile u modu i poznate modne kuće su nam ponudile velik izbor. Klasične, uvijene, razbarušene ili čvrsto stegnute čini se da su među najpopularnijim. Niste sigurni kako da ih napravite? Imamo savršen vodič za vas OVDE!

KRATKA KOSA – FANTASTIČNI MODNI DODACI 
Ulepšajte prazničnu sezonu prelepim nakitom za kosu. Tijare, krune i razne vrste ukosnica će bez sumnje privući pažnju i dodati dašak glamura bilo kojoj odevnoj kombinaciji. Možete odabrati veće ili manje, odgovaraju sve dok su svetlucave! Želite sami da napravite zimsku krunu? Samo zamenite cveće letnje krune.


Tekst: Fotografije: Getty Images