Kako da napravite savršen spa tretman za kosu

Umorna, oštećena i farbana kosa zaslužuje jedan tretman osvežavanja. Dovoljna je jednostavna rutina da suva i beživotna vlas postane sjajna i glatka.

1. ŠAMPON & REGENERATOR
Najpre operite kosu šamponom i stavite renegerator. Ovo je jako važan prvi korak u oporavku i nezi kose.

2. MASKA ZA HRANJENJE
Nanesite hranljivu masku na kosu – od korena do vrha dlake – pa rasporedite što bolje češljem sa širokim zubcima. Ako je vašoj kosi potrebna dodatna nega, uvijte je u punđu i ostavite da maska deluje još oko 5 minuta. Potom temeljno sve isperite.

3. RAŠČEŠČLJAVANJE
Nakon ispiranja, raščešljajte kosu četkom Styler Cushion. Jako je važno da koristite ovaj tip četke, jer su vlasi osetljivije kada su mokre. Nakon češljanja, na još vlažnu kosu nanesite par kapi seruma, za dodatnu negu i omekšavanje.

4. NAČINI FENIRANJA
Kosa je sada spremna za sušenje, a da biste to obavili brže, koristite Styler Vent četku. Prorezi na četki omogućavaju lakši protok toplog vazduha iz fena, čime se skraćuje vreme feniranja i manje oštećuje vlas.

5. ZAŠTITA UZ SERUM
Ako vam je kosa suva i lomljiva, preporučuje se nanošenje još par kapi seruma na krajevima dlake. Time ćete omogućiti dodatnu negu i sjaj. 

Kompletirajte spa tretman laganim spejom HairX Advanced Care, proizvodom koji je obavezan ukoliko vodite računa o svojoj kosi. Daje sjaj dlaki, štiti je od toplotnih oštećenja, iskrzalih krajeva i još mnogo toga.

Uživajte u svojoj divnoj, oporavljenoj kosi!

Tekst: Fotografije: Oriflame