Tri načina kako možete podržati svoje drugarice s (društvene) udaljenosti

Reč “udaljenost” je u poslednje vreme prominila svoje značenje: iako smo povezaniji nego ikad pre, ne možemo uvek ostvariti lični kontakt kada to želimo, a znamo da je kvalitetno prijateljstvo neophodno za naše dobro psihofizičko stanje. Evo tri jednostavna saveta kako možete pomoći svojim drugaricama tokom izazovnih vremena.

Stanovnice Stockholma razumeju vrednost i važnost podrške (https://uk.oriflame.com/makeup/the-one-lookbook/the-one-supportive-lookbook-2020). One su čvrsto odane jedna drugoj i znaju da njihova snaga leži u međusobnom podržavanju i pomaganju. Ali, iako je u poslednje vreme teško održavati fizičke kontakte, postoje načini na koje možemo očuvati prijateljstvo čvrstim i bez dragocenih zagrljaja. Jednostavne porukice kojima ćete proveriti kako su, kreiranje planova za budućnost ili međusobno ohrabrivanje da isprobate nove stvari u životu, samo su neki od naših saveta.

1. Proverite kako su
Susret licem u lice ili zagrljaj možda trenutno nisu mogući, ali poruka, poziv ili čak rukom pisana poruka su svakako dobro došli! Podelite uspomene, zatražite njihovo mišljenje o vašem novom make-up izgledu ili jednostavno pitajte kako su. Male stvari su važne kad je prijateljstvo u pitanju, a teme ćete uvek lako pronaći.

2. Planirajte budućnost
Zajednički planovi kojima se možete unapred radovati osnažiće vašu povezanost. Možda nećete odmah moći da organizujete velika druženja ili da otputujete negde daleko, ali uvek možete sanjati o tome. Koje egzotične destinacije ste oduvek htele da posetite zajedno? Zašto joj ne pošaljete neke fotografije ili recepte povezane s tom destinacijom kako biste mogle da započnete s planiranjem putovanja puno pre nego što se ukrcate u avion.

3. Isprobajte novi make-up look zajedno
Ako ste već umorne od ovakvog načina života, zašto ne biste isprobale nešto novo zajedno? Možda vam je pre baš ona pomagala da pronađete najbolju maskaru pa je upitajte za savet o novoj senki ili, još bolje, isprobajte celi look zajedno. Naš vodič s uputstvima do make-up izgleda s Wonder Lash maskarom može biti odličan početak.

Zato, nemojte dopustiti udaljenosti da stane između vas i vaših drugarica, isprobajte naše savete, međusobno se podržavajte i radujte.