Kako izabrati idealan poklon za njega

On je vaš najbolji prijatelj, vaš dragi ili vaš suprug. Iako ga poznajete bolje od ikoga teško je izabrati poklon za njega. Ne brinite – naša urednica Katya Vetrova ima predloge za vas!

STRUČNJAK

Od prvog dana kada ste ga upoznali, nikada vas ne prestaje iznenađivati. On zna za sva događanja u gradu i poziva vas u najbolje restorane, te obožava da putuje svetom.  Ukratko:  živi umetnost življenja.  Idealni je poklon za njega je sofisticirani miris Giordani Gold Notte[Office1]  sa iskričavim notama italijanskih citrusa.  

BOLJA POLOVINA

Kada bi to bilo moguće, nikada ne biste bili razdvojeni. Niti na jedan dan. Jedno ste drugome bolja polovina i život je toliko bolji kada ste zajedno. Za ovakvu poveznicu trebaćete nešto što je vrlo lično. Šta bi bilo bolje nego miris koji mogu nositi oboje?  So Fever Him je savršen dar za parove koje povezuje strast.

OSLONAC

Neki su ljudi uvek tu za vas, bez obzira na sve. On vas čini sigurnom i punom samopouzdanja u budućnosti koja vas očekuje. Nemojte zaboraviti da je i onima koji se brinu za druge ljude takođe s vremenom potrebna pažnja i briga. Iz tog razloga je  North For Men set, ono što uključuje sve potrebno za negu muške kože i kose.

DEČKO

On je najzgodnije stvorenje koje ste ikada videli. I baš poput vas, on zna da dobar izgled zahteva trud. Poklonite mu NovAge Ecollagen set tokom ovih praznika. Iako je muška koža je 25% deblja nego ženska jer sadrži testosterone. Rutina nege kože je jednako važna za muškarce, kao i za žene. Uverite ga u to!
Tekst: