Kako odabrati miris za noćni izlazak

Očekujete izlazak? Potreban vam je savet za korišćenje mirisa za ovu priliku? Onda je ovo članak za vas! Napravili smo listu mirisa koji su prigodni za bilo koju fazu veze. Uživajte!

PRVI IZLAZAK

Umirite nervozu prvog izlaska mirisom jasmina, koji je poznat po tome da ublažava stres i anksioznost. Može se naći u srcu mnogih elegantnih mirisa i svojim svežim cvetnim mirisom zrači luksuzom bez da vam daje previše moći. Za slučaj da izlazak ide u dobrom smeru, jasmin je poznat po tome da podstiče strast.

Probajte: Eclat Femme

KOMPLIKOVANA SITUACIJA
U većini novih veza postoji faza „jesmo li zajedno ili nismo“. Vreme kada izlazite samo sa tom osobom, ali to još nije zvanično. Za ovaj strastven, ali pomalo zbunjujući period, želite miris koji naglašava vašu ženstvenu harizmu.

Odaberite: Power Woman

FAZA MEDENOG MESECA
Iskombinujte osećaj lude zaljubljenosti s mirisom koji je istovremeno svež i prepoznatljivo senzualan. Isprobajte orijentalne kompozicije – one su najprimamljivije!

Naprskajte se sa: Amber Elixir Crystal parfemska voda

DUGOROČNI PARTNER
Jeste li čuli da parovi počnu da liče jedno na drugo s vremenom? To je zbog toga što dugoročni partneri imaju naviku da imitiraju stil, manire i ekspresije lica jedno drugog kako postaju bliži. Proslavite vaše sličnosti uz komplementarne mirise Giordani Gold.

Za vas dvoje: Giordani Gold Original parfemska voda i Giordani Gold Man toaletna voda

GODIŠNJICA
Ruža je simbol večne ljubavi. U tom slučaju nema boljeg načina da proslavite godišnjicu nego uz Volare parfemsku vodu koja u svom srcu krije ružu!

Odaberite: Volare parfemska voda, Volare Forever parfemska voda

Tekst: Fotografije: Anna Mårtensson