Tajne francuske zavodljivosti

Francuska je poznata kao zemlja ljubavi i lepote, simbol vrhunskog stila i privlačnosti. Uglađen ali jednostavan izgled koji odlikuje Francuze i Francuskinje je večiti izvor inspiracije za ljude širom sveta. Ako vas zanima kako da ovladate tajnama zavodljivosti na francuski način, na pravom ste mestu. Ovo je pet načina da postignete tu nonšalantnu lepotu.

Crvene usne

Mora se priznati da crveni ruž na usnama nikada ne izlazi iz mode; francuske dame to znaju pa ne možemo da ne pomenemo ovaj večiti trend. Dovoljan je crveni ruž u adekvatnoj nijansi da momentalno učini vaš celokupni izgled upečatljivijim i elegantnijim.

Jedan modni detalj
Francuskinje vole da začine svoju modnu kombinaciju sa pokojom bojom, a šta može biti bolja opcija od ešarpe efektnog dezena. Za veseo ali elegantan stil, naša ekskluzivna Eclat limited edition ešarpa od visoko kvalitetne svile je pravi izbor. 

Ne zaboravite štikle
Visoke potpetice su ponekad baš naporne ali to ne znači da ih treba isključiti kao opciju. Francuskinje se ne libe da obuju cipele na štiklu i u dnevnoj varijanti, kako bi izgledale ženstveno, atraktivno ali ne i preterano sređeno. Zato se opredelite za minimalističke, dobro dizajnirane cipele na štiklu i dobićete taj efekat nonšalantne elegancije.

Francuski manikir
Zamislite ženu koja je uklopila savršeno skrojenu haljinu uz dobar nakit i visoke potpetice, ali je zaboravila da sredi nokte. Nedopustivo, zar ne? Negovane ruke sa lepim manikirom su sastavni deo ženstvenog izgleda, a ne zahtevaju mnogo truda. Lepo oblikujte nokte, namažite ih lakom neutralne boje i gotovo!

Neodoljivi miris
Francuska je zemlja parfema, pa se francuskim damama nikada ne desi da zaborave da stave svoj omiljeni miris pre izlaska iz kuće. Prefinjeni, nežni, voćno-cvetni parfem poput Eclat Mon Parfum, ima neodoljive note Nashi kruške, badema te ekskluzivnog DeLaire akorda i kraljevskog belog irisa.

Svi ovi saveti pomoći će vam da odišete francuskim šarmom ali ne zaboravite da Francuskinje najviše vode račune o svojoj koži, pa ih negovanost čini prirodno lepim i atraktivnim.

Tekst: Fotografije: Oriflame