Nesavršenosti? Evo kako da ih sprečite!

Većina nas s vremena na vreme doživljava nepoželjne bubuljice, a čak i ako ih ne uspemo potpuno proterati nakon što se pojave, možemo smanjiti njihovo trajanje i sprečiti ih da se pojave u budućnosti. Ovde su neki od naših najboljih proizvoda za rešavanje bubuljica, mitesera i izazova masne kože!

Pure Skin Piling za lice 
Za dodatnu negu kože dodajte piling za lice sa salicilnom kiselinom u dnevnu rutinu. Salicilna kiselina je savršena za sprečavanje mitesera, bubuljica i čisti pore zbog svoje sposobnosti da pomogne piling spoljnog sloja ćelija kože. Salicilna kiselina takođe čisti unutrašnjost pora, što pomaže da se smanje blokade koje uzrokuju stvaranje mrlja.


NovAge Advanced tretman za obnavljanje kože
Pre nego što razmotrite mikrodermoabraziju, bilo bi dobro da date šansu ovom tretmanu! Ovaj visokotehnološki duo s glikolnom i mlečnom kiselinom smanjuje vidljivost pora i ožiljaka od akni te je klinički dokazano da poboljšava teksturu kože.

 

Pure Skin maska za čišćenje mitesera 
Jedan od razloga zašto se pojavljuju nesavršenostima je to što se ulje može zarobiti u našim porama i začepiti kožu. Nažalost, to se često događa kada naglašavamo zabavu ili prezentaciju. Ova maska od gline idealna je za masnu, kožu sklonu nesavršenostima jer pomaže u izvlačenju nečistoća i ulja koja bi inače mogla začepiti pore, odmah pročišćava i daje čistu, matiran ten.


Optimals Hydra Matte losion za dnevnu negu masne kože
Neka sjaj bude pod vašom kontrolom! Kada vam bude dosta maramica za upijanje masnoće i konstantnog dodira s puderom u prahu, možda je vreme da isprobate Optimals Balancing dnevni losion. Minimizira pojavu pora, omekšava i matira kožu prirodnom švedskom mešavinom kore vrbe i bele koprive.

 

 

Tekst: Fotografije: Oriflame