Wellness za decu

U detinjstvu je brza faza rasta i - u zavisnosti od uzrasta deteta - možda će biti potrebna posebna ishrana koji podržava njihov optimalni rast i kognitivni razvoj. Ispunjavanje ovih potreba može biti izazov, jer deca mogu biti probirljiva, izbegavajući određenu hranu i grupe hrane.

Uzimanje dijetetskog suplementa kao dela uravnotežene ishrane može pomoći u obezebeđivanju adekvatnih nutrijenata tokom ove faze brzog rasta. WellnessKids multivitamini i minerali, kao i WellnessKids Omega 3 pružaju kombinaciju osnovnih vitamina, minerala i osnovnih supstanci za podršku dečjim nutritivnim potrebama.

Kao roditelj, nesumnjivo ste zabrinuti za pravilan razvoj deteta. Odgovorili smo na neka najčešće postavljena pitanja o našim WellnessKids proizvodima:

Da li su mom detetu potrebni ovi dodaci ishrani?

Ako je vaše dete probirljivo i ne jede dovoljno voća i povrća, dodatak WellnessKids multivitamina i minerala mogao bi da pomogne u obezbeđivanju nutritivnog balansa. A ako sedmično pojede manje od tri porcije ribe, svakodnevni dodatak WellnessKids Omega 3 podržaće dovoljan unos omega 3.

Da li je bezbedno za decu da uzimaju suplemente?

Da, WellnessKids proizvodi sadrže dnevne preporučene količine hranljivih sastojaka za decu koje je utvrdila SZO i nivoi su znatno ispod gornjih dozvoljenih granica.

Koje koristi ima moje deta kada koje uzima WellnessKids multivitamine i minerale i Omega 3 suplemente?

WellnessKids Multivitamini i minerali sadrže 13 vitamina i 8 minerala, koji su neophodne supstance od vitalnog značaja za pravilan rast i razvoj vašeg deteta. WellnessKids Omega 3 pruža esencijalne masne kiseline, koje često nedostaju u unosu hrane kod dece. Ove masne kiseline, EPA i DHA, deo su svih membrana u telu.

Tekst: Fotografije: Oriflame