3 mirisa koja trenutno povećavaju samopouzdanje

Parfem je izuzetno moćna stvar: može oblikovati vaš identitet, ostaviti snažan utisak o vašoj ličnosti, podstaći vaše samopouzdanje, pa čak i promeniti vaše raspoloženje. Bez obzira da li ste pod stresom zbog intervjua za posao ili vam nije dan, naši mirisi će povećati vaše samopouzdanje za kratko vreme nakon nanošenja!

1. UNUTRAŠNJA SNAGA
U danima kada se osećate umorno i bez energije, ono što vas može razvedriti je vaš omiljeni miris. Pomoći će vam da uspostavite emocionalni balans u teškim situacijama ili vam čak dati dodatni podsticaj energije. Inspirisan nordijskom boginjom Idunn, Possess The Secret sadrži snažnu notu jedinstvene zlatne jabuke posebno stvarane kako bi poboljšala vašu unutrašnju otpornost i energiju. Sandalovina i vanila u osnovi mirisa stvaraju osećaj mira i pomažu vam da se osećate opušteno ali i snažno - bez obzira na situacije koje vam život donese!

2. POSLOVNO SAMOPOUZDANJE
Priprema za intervju ili važan sastanak s vašim menadžerom ponekad može zahtevati malo dodatne hrabrosti. Kako biste se oslobodili nervoze i napetosti, pronađite karakteristične mirise uz koje ćete se osećati opušteno. Orijentalni mirisi su vaš najbolji izbor; oni su upečatljivi, ali ne i previše dominantni. Sa svežim gornjim notama bele ribizle i limuna, Lucia Bright Aura daje unutrašnju snagu i povećava osećaj samopouzdanja. Note kedrovine i ćilibara u srcu mirisa čine pravu kombinaciju sofisticiranih i nezaboravnih mirisnih nota. 

3. ŠARMANTNA STALOŽENOST
Vreme je za prvi sastanak i počinje da vas hvata nervoza. O čemu ćemo pričati? Šta ako mi se dlanovi budu znojili? A koji parfem da stavim? Budući da je prvi utisak najvažniji, preporučujemo vam laganije cvetne i prijatne mirise. Pun pogodak će sigurno biti romantičan miris s notom uzbudljivosti! Eclat Mademoiselle odiše nežnom, egzotičnom i uzvišenom ženstvenošću koja izražava istinsku romantičnu sofisticiranost. Sa suptilnim vodenim notama i belim hibiskusom ovo je savršen mirisni pratilac za dan i noć.

Tekst: