3 tajne ružine vode

Ružina voda je poznata po brojnim prednostima za zdravlje i lepotu. Otkrijte njene tajne i novu kolekciju proizvoda koji crpe inspiraciju iz njenog prelepog mirisa. Pružite koži ono što zaslužuje svaki dan.

#1 Radiant Rose sapun:

Radiant Rose sapun je nežan prema koži dok je adekvatno čisti, a ostavlja iza sebe prelep cvetni miris zbog sastojka ružine vode. Koristite ovaj sapun učestalo za prelepo mirišljavu kožu. Vintage dizajn sapuna čini ga idealnim poklonom, a izgledaće odlično u vašem kupatilu!  

“Ružina voda sa svojim protivupalnim i antioksidantnim svojstvima poznata je po odličnim rezultatima u svrhu lečenja i hidriranja.”


#2 Radiant Rose krema za ruke

Ružina voda u ovoj kremi za ruke će obogatiti mirisom ruže vaš ritual svakodnevne nege ruku. Nanosite je svakodnevno da bi koža na vašim rukama bila nežna i glatka.

“Ružina voda poseduje posebno prijatan i osežavajući miris zbog kojeg ćete se osećati čisto i vedro.“

 

#3 Radiant Rose kolonjska voda

Radiant Rose kolonjska voda blagog mirisa s ružinom vodom pružiće svežinu vašem telu.  Nanesite je samo u maloj količini za neodoljivu svežinu, onoliko koliko vam odgovara. Navlažite ruke malom količinom kolonjske vode i nanesite je na tačke pulsa kao što su zglob, vrat ili iza ušiju.  

“Ružina voda poznata je još od drevnih vremena. Proizvedena od najlepših cvetova, ružina voda se danas koristi u kozmetičke, medicinske i kulinarske svrhe širom sveta.”

Tekst: Fotografije: Oriflame