Kada mašta kroji stvarnost - Katarina Gaj i njeno veliko DA

Ona svojom maštom i idejama kroji taj poseban dan mnogim devojkama - Katarina Gaj Isakov uživa u šivenju originalnih venčanica (pored toga što je profesor engleskog, ilustrator, fotograf, mačkoljubac i mama dve devojčice) i tako često ušeta u mnoge ljubavne priče. A kako je izgledala njena, da li je to bila fatalna privlačnost ili ljubav na drugi pogled saznajte u tekstu!

Kako je izgledao tvoj prvi susret sa Duletom?

Moj i Duletov odnos počinje onlajn, uglavnom oko dopisivanja u vezi fotografije i foto-opreme. Takođe, ovako smo se i upoznali, naime poklonila sam mu jedan film za koji ja nisam imala odgovarajući aparat. 

Da li si odmah znala da je on onaj pravi?

Znala sam da je pravi nakon nekoliko meseci zabavljanja kada mi je popravio mašinu za veš i zamenio staru slavinu sa novom. Uvek je nekako brinuo o meni i pomagao mi u svemu. Ovo je bio prvi put da mi se u odnosu sa muškarcem to desilo i nekako naša veza a sada i brak išli su uvek sledećim korakom prirodno, bez neke presije. Uvek smo napredovali jedan nivo za drugim.

 

Da li je tu bile neke igre zavođenja?

Pa ako kažemo da je dopisivanje  u vezi foto-opreme od godinu dana igra zavođenja onda da.  Dugo smo se dopisivali bez neke zadnje namere, mislim makar njegove, meni se on sviđao ali sam mislila da ga ne zanimam u tom smislu. I tako i bi, dopisivasmo se preko godinu dana, te je između prvog i drugog susreta prošlo preko godinu dana. 

Šta te je privuklo u vezi sa njim?

Bio je stabilan, i drag i brižan. Baš kao i danas. Divan otac naše dve ćerke. Svideo mi se njegov osmeh i glas, to što sve radi veoma detaljno i pažljivo i ništa ne ostavlja nedovršeno. Ok, neke od ovih osobina znaju da me posle sedam godina zajedničkog postojanja možda i izlude ali su u biti veoma važne za moje napredovanje u svakoj sferi. Kada mi je delovalo da gubim tlo pod nogama on je bio tu da me usidri i vrati u realnost. Svaki put. 

Takođe, iskreno, Dule uvek prelepo miriše. Ima parfem za svaku priliku i uvek mi je lepo mirisao.

 Šta ti misliš da li ljubav uvek počinje zavođenjem?

Svaka ljubav je priča za sebe i svako zavođenje je neka vrsta magije. Nekome su to posute latice po podu fensi apartmana a nekome je to što se jedan momak setio da mu devojka nema za novu mašinu za veš i da sada pere sve na ruke pa je pozajmio alat od oca i do kasno u noć sekao neka creva i prespojavao žice i šta god. Čisto da joj malo olakša izuzetno težak mesec tada. Posle su pili vino na podu jer se i klik kauč bio izvrnuo i načisto polomio. Sve je to zavođenje i svako je priča za sebe. 

Novi Magnetista miris sadrži notu pasiflore, cveta čija komponenta krizin naučno dokazano izaziva snažne emocije i pojačava privlačnost žene – da li misliš da i prave zavodnice poseduju neki takav jedinstveni adut kao ovaj cvet, i koji bi to bio?

Svako je zavodnica ako veruje u sebe. Mislim da je to glavni adut, poštovati prvo sebe i poslušati svoju intuiciju. Dakle, dobro sesti za sto i u tišini uz šolju tople kafe zapitati se, ok šta ja želim? Kada sam srećna? Koji mi je sada plan? Koji je sledeći korak? 

Tako smo svi najprivlačniji.

A sve ostalo je jedan odličan dodatak. 

Tekst: Fotografije: Dejana Batalović