Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Lepota je više od izgleda

Sve je u stavu. Lepota je biti veran sebi i brinuti o drugima oko sebe. Lepota je u promenama koje pomažu da svet bude bolje mesto. U Oriflame-u verujemo da svako može da bude deo prelepe promene.

Zajedno pravimo razliku

Pasionirano pratimo snove i slavimo prilike koje ljudima poboljšavaju život. Pomažemo da mnogi iskuse lepotu i dobro zdravlje, poštujući ljude i prirodu na svakom koraku. Zato u Oriflame zajedinici slavimo ljude koji idu dalje i rade više. Deleći njihove priče, inspirišemo druge da krenu njihovim putem.

Svaka promena deluje malo kada je izdvojena, ali zajedno one stvaraju pozitivan uticaj koji se oseća svuda na svetu. U Oriflame-u imamo strast i duh da pravimo razliku i kada rešimo da nešto učinimo, ne postoje granice u našim dostignućima. Nema ničeg lepšeg od toga.

#PRELEPAPROMENA
5 OD NAŠIH BROJNIH INICIJATIVA

Ovo su samo neke od inicijativa koje smo pokrenuli da poboljšamo uticaj na planetu i ostvarimo prelepu promjenu.

 

Naša EcoBeauty linija

Svi naši Ecobeauty proizvodi su prirodnog ili certifikovanog organskg porekla, ne sadrže silikone, mineralna ulja ili sintetičke mirise. Dodatno, Ecobeauty krema za lice i krema za poručje oko očiju imaju i Fairtrade® sertifikat. EcoBeauty čini mnogo više od dobrog za vašu kožu – ona menja živote. U poljoprivrednim zajedinicama odakle uzimamo kokosovo ulje, deo doprinosa ide na obuke za biodiverzitet, organski uzgoj i rukovođenje prirodnim resursima, kao i jačanje položaja žena.

Mikro granule

Koristimo samo biorazgradive, prirodne granule u svim našim proizvodima za piling kože. Zašto? Jer cenimo bezbjednu, čistu vodu koja je dobra za vaše zdravlje i okolinu.

Solarni paneli i LEED zlatni sertifikat

Naša Wellness fabrika u Rurkiju u Indiji ima solarne panele na krovu i napaja se sunčevom energijom da bi smanjila potrošnju struje. Zahvaljujući pametnoj implementaciji rešenja koja se fokusiraju na čuvanje energije i kreiranje zdravog i ekološki osvešćenog radnog mesta, naša Wellness fabrika dobila je zlatni sertifikat LEED® (Leadership in Energy and Environmental Design).

Dečja fondacija

Oriflame se obavezao da od prodaje Tenderly Promise donira 1 milion evra Svetskoj Dečjoj Fondaciji. Želimo da uradimo sve što možemo da pomognemo ugroženoj deci da imaju srećnije, bezbednije i zdravije detinjstvo i bolju budućnost.

Za zelenije sutra

2017. godine 97% papira za naše kataloge dolazilo je iz potvrđenih šumskih izvora i sprečili smo da 99% našeg proizvodnog otpada završi na zelenim površinama. Od 2018, 200% struje koju koristimo širom sveta dolazi iz obnovljivih izvora.


“Posvećeni smo smanjenju uticaja našeg biznisa”


Put ka potpuno održivoj kompaniji

Kao jedna od prvih kompanija koja je koristila biljne ekstrakte u proizvodima za negu kože, oduvek smo ciljali na upotrebu proizvoda iz obnovljivih biljnih izvora. Napravili smo veliki napredak ali pred nama je i dalje dugačak put i mnogo toga što treba da uradimo.

Naš put ka održivosti biće dug. Ipak, imajući u vidu prirodu i veličinu našeg biznisa, ovo nam omogućava da preuzmemo tu odgovornost i iskoristimo priliku da ostvarimo prave, dugotrajne i pozitivne promene.

 

Uspešni ljudi

Iskreno nam je stalo da pomažemo ljudima da ostvare svoje ciljeve. Kroz naše zaposlene, Brend partnere, saradnike, zajednice u kojima radimo i naše cenjene korisnike, možemo pomoći ljudima širom sveta da ostvare uspeh.   

Pročitajte više>>

Sjajni proizvodi

Pomažemo mnogima da osete lepotu, samopouzdanje i zdrav život, poštujući prirodu i ljude na svakom koraku. Ovo znači kreiranje proizvoda koji su društveno, etički i ekološki odgovorni.

Napredna planeta

Posvećeni smo kreiranju biznisa koji je ekološki i održiv. Naša strategija se zasniva na jasnom razumevanju našeg uticaja i dugoročne posvećenosti principima samoodržanja.

Pročitajte više >>


Ovde možete pronaći više informacija o održivosti
http://corporate.oriflame.com/SUSTAINABILITY/