Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu
Brza porudžbina
0 proizvod(a) u korpi
Poeni koje možete iskoristiti u
Odustanak od kupovine na daljinu

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača kupovina putem naše onlajn prodavnice smatra se prodajom na daljinu. Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod isporučen, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova iz članova 34 i 35 Zakona o zaštiti potrošača ("Službeni glasnik RS", br. 62/2014 i 6/2016 - drugi zakon). Jednostranim raskidom kupac se oslobađa ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povrata robe. U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca. Iznos plaćene robe biće vraćen kupcu nakon što roba bude vraćena trgovcu. Trgovac ima pravo da uskrati povrat novca ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju usled neadekvatnog ili nepravilnog rukovanja istom od strane potrošača.

Prilikom povrata robe istu je potrebno vratiti u ispravnom stanju, nekorišćenu i u originalnom pakovanju na kome ne sme biti oštećenja. Kupac je dužan da vrati robu trgovcu ili licu ovlašćenom od strane trgovca, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe. Smatraće se da je roba vraćena u roku ako je potrošač poslao robu pre isteka gore navedenog roka od 14 dana.

Troškove vraćanja robe i novca snosi isključivo kupac,

Podaci koje potrošač unese u Obrazac o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu, služe isključivo u svrhe evidentiranja izmena u prometu robe i trgovac ih neće koristiti u druge svrhe.

1. Postupak Odustanka od kupovine započinje popunjavanjem Onlajn zahteva.
• Onlajn zahtev nalazi se u okviru Vašeg naloga, a možete mu pristupiti odabirom ove opcije
Ili:

2. Popunite obrazac Odustanak od ugovora o kupoprodaji zaključenog na daljinu. Popunjen obrazac spakujte zajedno sa artiklom koji vraćate.

3. Artikal koji vraćate neophodno je vratiti isključivo putem kurirske službe Dexpress doo. Pomenutu kurirsku službu možete pozvati putem broja telefona: 011/331 33 33 radnim danima od 09:00 - 17:00h i dogovoriti preuzimanje pošiljke. Roba se šalje sa naznakom: Oriflame kozmetika, Bulevar Milutina Milankovića 3V, 11070 Novi Beograd,


Po prijemu proizvoda utvrdiće se da li je isti ispravan i neoštećen. Ukoliko se utvrdi da su proizvodi vraćeni u ispravnom stanju iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, biće vraćen najkasnije u roku od 14 dana od prijema proizvoda. U slučaju da je proizvod vraćen trgovcu oštećen ili u neispravnom stanju kupac je isključivo odgovoran i trgovac će odbiti vraćanje novca, a proizvod će biti vraćen kupcu o njegovom trošku.

OBRAZAC ZA ODUSTANAK OD UGOVORA O KUPOVINI NA DALJINU POSREDSTVOM SAJTA :www.oriflame.RS

Podaci o kupcu:

Ime i prezime ___________________________________________________________________
Adresa (ulica i broj) ______________________________________________________________
Mesto _________________________________________________________________________
E-mail adresa ___________________________________________________________________
Telefon ________________________________________________________________________
Datum podnošenja zahteva  ________________________________________________________

 

Podaci o porudžbini :

Datum prijema porudžbine _________________________________________________________
Broj fakture _____________________________________________________________________
Šifra(e) vraćenih proizvoda i količina _________________________________________________

Nakon prijema obrasca za jednostrani raskid ugovora, bez odlaganja ćete primiti obaveštenje o prijemu obrasca putem e-maila ili SMS-a.

Troškove vraćanja snosi kupac.

Proizvodi moraju biti upakovani u transportnu KUTIJU kako bi bili zaštićeni od eventualnog oštećenja u toku transporta.